Als evenementenagentschap hebben we 2 grote zaken geleerd uit deze sanitaire crisis.

Het eerste is dat het efficiënt telewerken geen automatisme is bij veel bedrijven – zelfs niet na meer dan 1 jaar thuiswerken.

Een online teambuilding sluiten we (bijna) altijd af met een debriefing over het functioneren van het team en de onderlinge communicatie. De meest significante vraag tijdens onze debriefing peilt naar hoe informatie gedeeld wordt binnen het team. Deze vraag levert dikwijls een sterk “aha” moment aangezien de deelnemers het verbeteren van hun prestaties in verband brengen met hun vermogen om technologie te gebruiken.

Onze nieuwste online teambuilding – De Geheime Stad Wabar – is een uitdagende teambuilding voor high performing teams. Hoe structureer je een grote hoeveelheid informatie op korte tijd? Hoe zorg je ervoor dat iedereen zijn/haar steentje kan bijdagen? En welke tools gebruik je om tot een oplossing te komen?

Vergis je niet. De Geheime Stad Wabar is een teambuildingactiviteit waarbij FUN een grote rol speelt. Het is een teambuilding mer Brains.
Hoe goed communiceren jullie online?

Indien je interesse hebt in deze activiteit, boek dan hier een demo.

Het tweede dat we geleerd hebben is dat collega’s écht nood hebben aan die oprechte intermenselijke connectie – het genre verbinding dat zoveel moeilijker verloopt via een videoconferentie.

Tijdens zowat elke klantencontact wordt wel gezegd “en ’t is te hopen dat we snel terug bij elkaar kunnen komen”. En ja, die hoop krijgt opnieuw wat meer vorm. De overheid heeft op 14 april beslist dat vanaf 8 mei 2021 outdoor events tot maximum 50 deelnemers mogelijk zijn. En dat is goed nieuws natuurlijk.

De aanvragen lopen binnen en het moet gezegd… De Moodmakers staan te popelen om jullie de beste teambuilding OOIT te bezorgen. Uitgerust zijn we ondertussen wel 🙂

Misschien heeft jullie team ook nood aan een extra portie vitamine D? Een overizcht van onze teambuilding activiteiten kan je hier vinden.