Het personeel van Care heeft reeds in het verleden kennis gemaakt met Moodmaker. We trachten onze events altijd aanstekelijk te maken. En het werkt! Deze keer zijn we voor Care aan de slag gegaan om samen met de collega’s een film te maken.

Onze Moodmakers hadden er alvast zin in! We startten de teambuilding met een opwarming voor de 70 werknemers van Care. De rekwisieten werden verdeeld en iedereen kon aan de slag.

Een film maken is een enthousiast gebeuren waar iedereen zijn rol in heeft. En dat merk je want er werd heel wat afgelachen.

Na het filmen trekken de Moodmaker zich terug voor de montage – terwijl de gasten genieten van een lekker diner. Het eindresultaat – de zelf gemaakte filmpjes – werden op gejuich ontvangen.

Dag Moodmakers,

Onze teambuilding was fantastisch geregeld! Alles zag er geweldig gezellig en professioneel uit! Nogmaals dank daarvoor!

Ik heb geen één ontevreden gezicht gezien! Er is een blije en goede herinnering bij iedereen gemaakt!

Wij zijn heel te tevreden over de organisatie van Moodmaker. De voorbereiding verliep heel prettig, de professionele aanpak, jullie enthousiasme, kortom het was super!

Reinhilde – Care