Een goede teambuilding kan mensen, afdelingen, collega’s en zelfs hele bedrijven naar een hoger niveau tillen. Een goede teambuilding, dient een belevenis te zijn die blijft nazinderen. Die effect heeft.

En dit heeft Moodmaker zonder meer kunnen bewerkstelligen met Make a Film in One Day voor Badenoch & Clark, een bijzonder gedreven en enthousiaste groep. Een internationaal gezelschap waar talent en motivatie van afdruipt. Een bijzonder fijn team om mee aan de slag te gaan.

Wij bieden Make a Film aan in twee formats : Make a Film In One Day en Make a Film In 1/2 Day. Mag het nog iets straffer? Badenoch & Clark had een bomvol programma en dus moest de teambuilding film maken gebeuren in 2u45. Een uitdaging zowel voor de deelnemers als voor de 12 Moodmakers.

De 130 deelnemers werden verdeeld in 11 groepen. En elke groep heeft zijn eigen film gemaakt, van A tot Z. Het resultaat die avond… 11 films, masterpieces, volledig door de medewerkers van Badenoch & Clark bedacht, ontwikkelt en gefilmd.

De vertoning diezelfde avond vormde natuurlijk de kers op de taart.