Een internationaal team van (voornamelijk mannelijke) database ingenieurs – na een hele dag teleconferencing – een muziekvideoclip laten maken… Hou je maar vast, want hier komen de Moodmakers.

De eerste fase is bijna steevast ongeloof. “You must be joking! We… dansing en singing… on screen!” We verdelen de groep in verschillende subteams, verdelen de taken en eens de accessoires (pruiken, hoeden, slingers,…) te voorschijn komen wordt de creativiteit aangescherpt. Iedereen wilt namelijk zijn/haar collega’s verbazen met leuke moves, grappige scenes of spitsvondige accessoires.

Onze lipdub is professioneel voorbereid. We werken met professionele materialen en zorgen voor de montage direct na het filmen. Zo kan iedereen dezelfde dag nog genieten van de film. We zorgen er tevens voor dat iedereen een prominente rol in de lipdub krijgt. Maar ook dat uw bedrijf, kantoor, logo,… mooi in beeld komt.

Hi Yves,

Jullie zijn fantastisch! Ik had nooit gedacht dat jullie ons team zo enthousiast zouden kunnen krijgen. Bedankt! Iedereen was vandaag benieuwd om het filmpje nog eens te zien… 😉 En dat is de beste reclame.

Ann – TomTom