Vrijdag 22 januari, onze eerste teambuilding dit jaar in Nederland, meer specifiek Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Wij vinden het altijd fijn om de landsgrenzen over te steken en events te organiseren buiten België : andere omgeving, andere gewoontes, andere catering,…

We organiseerden voor de firma Sick de kick-off voor het nieuwe jaar met een spetterende Make a Film in One Day. De medewerkers van Sick deden het nog iets sneller… Make a Film in 1/2 Day!

46 enthousiastelingen aan de slag rond de synopsis “Industriële Spionage”, een eigen verhaal schrijven, het scenario opdelen in shots, zelf filmen, acteren, geluid opnemen, regie,… Om de vertoning zo interessant als mogelijk te houden, werden aan de teams verschillende genres opgelegd : Newsflash, Romantiek, Thriller. Best spannend om zien hoe de andere teams hun eigen invulling aan het scenario hebben gegeven.

Wil jij met je team ook genieten van deze ongelooflijke teambuilding, contacteer ons dan – we gaan met veel plezier aan de slag!