Voor de collega’s van Ugent hadden we afgesproken op onze knappe graffiti-site in Kortrijk. Dé perfecte locatie voor zo’n Workshop Graffiti. Deze locatie biedt immers enorm veel knappe graffiti-kunstwerken waardoor je als deelnemer al meteen onder de indruk bent en in de juiste sfeer wordt gebracht.

Na een rondleiding in het gebouw en een deskundig woordje uitleg aan de hand van de verschillende graffiti-stijlen op de muren, gaan de deelnemers zelf aan de slag in beschermpak en met spuitbus in deze workshop graffiti. Eerst krijg je even de tijd om je handtekening – in graffiti termen TAG genoemd, te oefenen. Want wat is een kunstwerk zonder handtekening achteraf?

Daarna gingen de collega’s in groepjes van 3 of 4 aan de slag om hun idee life uit te werken op een muur. Best spannend, zo in het echt! Overal in het gebouw kom je groepjes tegen die zich volledig geven in hun graffitikunstwerk én dit met veel fun.

De reactie van de klant spreekt immers voor zich:

Dag Sofie,

De workshop was dik in orde, vele collega’s vonden dit een originele en toffe teamactiviteit.  Het was duidelijk dat graffiti maken niet eenvoudig is 🙂