Over deze case

Evalueren van strategisch denken binnen het managementsteam

Dit managementsteam van 30 personen zocht een tool om hun strategisch denken te evalueren. Door te begrijpen hoe het team beslissingen nam tijdens een business simulatie, worden krachtige inzichten verworven over wat het team kan doen om hun prestaties in de echte wereld te optimaliseren.

Het event

Before Mars werd gekozen als team development activiteit voor deze groep. Dit is een uitdagende business game die perfect weergeeft hoe een team samenwerkt, beslissingen neemt, plant voor de toekomst en zich houdt aan deadlines. Before Mars wordt uitgevoerd in 4 kwartalen van elk 5 rondes. Bij elk kwartaal moet de output toenemen. We meten welke middelen worden ingezet en hoe. Deze meetresultaten geven informatie over teamprestaties, de onderlinge samenwerking tussen teams en een leiderschaps-/managementindex. De meetresultaten kunnen worden vergeleken met andere teams/groepen (wereldwijd) en creëren zo benchmarks voor uw teamsucces.

Before Mars is waarschijnlijk de meest uitdagende simulatie die we hebben gezien en tot op heden heeft nog geen enkel team de maximaal haalbare score behaald.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven