Employer Branding en HR Communicatie.

Unieke concepten die deelnemers uitdagen en inspireren.

Bouw een imago op en draag de kernwaarden van jouw organisatie uit.

Bedrijven moeten zowel klanten als medewerkers op een inspirerende wijze aanspreken. Het maakt een wezenlijk deel uit van uw marketing en business strategie.

Onze Employer Branding Games stimuleren samenwerking en communicatie op een unieke manier. Maar telkens is de sfeer ontspannen en vaak humoristisch.

Video Job Ads

Geen saaie vacatures meer! Stel uw bedrijf en openstaande vacatures voor aan de hand van een beklijvende video.

Laat toekomstige werknemers op voorhand even een sneak preview nemen van hoe het werkelijk werken is in uw bedrijf.

Uw werknemers staan zelf in voor het bedenken van het scenario. Oh ja, ze zijn ook zelf acteurs in deze videoclip. We vertrekken van een wit blad – uiteraard bijgestaan door professionals.

Recruitment Game

Een cv vertelt wat een kandidaat gedaan heeft. Voor wie en voor hoe lang. Het vertelt niets over de kwaliteit van het geleverde werk of over het functioneren op zich.

Gamification van het wervingstraject kan dit voor een deel opvangen. Onze recruitment game gaat rond samenwerking en communicatie, strategie en creativiteit.

Je leert je kandidaten beter kennen, in een interactieve en ontspannen context. Maar ook, je wenst dat alle kandidaten – ook zij die uiteindelijk niet geselecteerd zijn – een positief verhaal hebben over uw bedrijf en het recruteringsproces.

Communication Game

Opdrachten die je niet alleen kan. Je hebt een team nodig om tot een oplossing te komen. Je zal hulp moeten vragen en… bieden. Samenwerking en communicatie staan centraal. Net zoals het vinden van een goede strategie.

Wij organiseren met veel enthousiasme uw Employer Branding Game

Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt.
Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken.