Enthousiast – Communicatief – Optimist – Teamplayer

Klaar om onze klanten een onvergetelijke dag te bezorgen?

Dan is Moodmaker misschien wel uw gedroomde uitdaging!

Over Moodmaker

We can hardly wait to get up in the morning!

Hoe kan je passie beter omschrijven? Want deze passie is wellicht de grootste drijfveer achter het evenementenbureau Moodmaker.

Moodmaker creëert teambuildings. We doen dit met hart en ziel omdat we weten dat een teamevent een belangrijk element is in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Het zijn belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Sales Hero - Junior Account executive

Yes! Moodmaker groeit en zoekt daarom een JUNIOR ACCOUNT EXECUTIVE.

Je bent een sterke persoonlijkheid. Zo iemand die weet dat hij/zij moet en zal scoren. Je weet dat elke business draait rond de Klant. En ja, die Klant heeft soms gekende of onbekende eigenaardigheden.

Drempelvrees is je totaal vreemd. Prospectie en deals binnenhalen is waar jij voor leeft. Je bent extreem communicatief (NL – FR – ENG) en extravert, zo weet je als geen ander klanten warm te maken voor onze teambuildings. Heb je een eerste werkervaring (1 – 3 jaar) in sales achter de rug, dan trek je zeker onze aandacht.

Maar let op. Moodmaker is geen doorsneebedrijf die doorsneediensten levert en dus willen we ook geen doorsneemedewerkers. We verwachten WOW van elke medewerker.

Als Moodmaker moet je jezelf kunnen overstijgen, buiten de lijntjes kleuren en innovatief uit de hoek komen. We moedigen je aan om nieuwe zaken uit te proberen, om de verwachtingen te overtreffen.

We geloven dat elke Moodmaker meer in zijn mars heeft dan hij/zij zelf beseft. We geloven in een sterke can do mentaliteit, waarbij er geen genoegen wordt
genomen met antwoorden als “neen” of “dat is onmogelijk”. Want als we dat
hadden gedaan, had Moodmaker in de eerste plaats nooit bestaan.

Misschien wil ik jou wel ontmoeten. Begin dan met mij te overtuigen. Je mag me mailen (yves@moodmaker.be) maar vertel me wel iets zinnigs, want ik heb zo het gevoel dat je niet de enige zal zijn.

Teambuilding & Project Hero
Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Hero.

Taakbeschrijving

Voordat een teambuilding kan uitgevoerd worden, moet één en ander geregeld worden. Locaties en leveranciers gecontacteerd, planningen opgemaakt,… Administratief ben je snel en zorgvuldig. Dit moet ook wel, want Moodmaker voert per jaar zo een 270 events uit.

Je begeleidt op aangename wijze onze teambuildings. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen. Kernwoorden hier zijn energie, humor en entertainment.

Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken. Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in voor de montage en demontage.

Het is fijn werken in een correcte omgeving en met goede materialen. Je staat in voor het in orde houden van het magazijn, laden en lossen van de bestelwagens en nazicht van de materialen (kleine herstellingen).

Profiel

Een “Moodmaker” laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken. Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken. Je vrienden omschrijven je als een bom energie en enthousiasme.

Je spreekt heel goed Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen. Weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan rijden met een grote bestelwagen.

Flexibel inzetbare teambuilding begeleiders
Taakbeschrijving

Voor onze events en teambuildings werken we samen met flexibel inzetbare medewerkers. Als freelance medewerker wordt je ingezet voor de uitvoering van de teambuildings. Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken.

Hiertoe begeleid je op aangename wijze onze teambuildings. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen. Steeds met oog voor entertainment én veiligheid.

Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in, samen met de andere Moodmakers, voor de montage en demontage.

Profiel

Een “Moodmaker” laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken. Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken. Je spreekt een aardig woordje Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen. Je hoeft geen superman of –vrouw te zijn, maar weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

De events die we organiseren vinden meestal plaats tijdens op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Als je graag voor Moodmaker komt werken, is het belangrijk je regelmatig vrij te kunnen maken op deze dagen.

En verder ben je bij voorkeur woonachtig in de ruime regio rond Sint-Lievens-Houtem en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Ready to Make a Change?

+32 53 399 511

info@moodmaker.be

Dries 108, Sint Lievens Houtem