Enthousiast – Communicatief – Optimist – Teamplayer

 

Klaar om onze klanten een onvergetelijke dag te bezorgen?

 

Dan is Moodmaker misschien wel uw gedroomde uitdaging!

Over Moodmaker

We can hardly wait to get up in the morning!

Hoe kan je passie beter omschrijven? Want deze passie is wellicht de grootste drijfveer achter het evenementenbureau Moodmaker.

Moodmaker creëert teambuildings. We doen dit met hart en ziel omdat we weten dat een teamevent een belangrijk element is in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Het zijn belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen.

Sales & Marketing Hero

Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling.

Taakbeschrijving

Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed voert een eigentijdse social media strategie.

Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

Profiel

Je bent extreem communicatief en extravert. En uiteraard ben je commercieel ingesteld.

Je spreekt en schrijft heel vlot in het Frans en het Engels – het is niet nodig om te reageren indien je talenkennis niet heel goed is. Moedertaal Frans is een plus.

Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Teambuilding Hero - Event Manager

Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Hero.

Taakbeschrijving

Voordat een teambuilding kan uitgevoerd worden, moet één en ander geregeld worden. Locaties en leveranciers gecontacteerd, planningen opgemaakt,… Administratief ben je snel en zorgvuldig. Dit moet ook wel, want Moodmaker voert per jaar zo een 270 events uit.

Je begeleidt op aangename wijze onze teambuildings. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen. Kernwoorden hier zijn energie, humor en entertainment.

Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken. Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in voor de montage en demontage.

Het is fijn werken in een correcte omgeving en met goede materialen. Je staat in voor het in orde houden van het magazijn, laden en lossen van de bestelwagens en nazicht van de materialen (kleine herstellingen).

Profiel

Een “Moodmaker” laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken. Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken. Je vrienden omschrijven je als een bom energie en enthousiasme.

Je spreekt heel goed Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen. Weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan rijden met een grote bestelwagen.

Flexibel inzetbare teambuilding begeleiders

Taakbeschrijving

Voor onze events en teambuildings werken we samen met flexibel inzetbare medewerkers. Als freelance medewerker wordt je ingezet voor de uitvoering van de teambuildings. Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken.

Hiertoe begeleid je op aangename wijze onze teambuildings. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen. Steeds met oog voor entertainment én veiligheid.

Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in, samen met de andere Moodmakers, voor de montage en demontage.

Profiel

Een “Moodmaker” laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken. Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken. Je spreekt een aardig woordje Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen. Je hoeft geen superman of –vrouw te zijn, maar weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

De events die we organiseren vinden meestal plaats tijdens op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Als je graag voor Moodmaker komt werken, is het belangrijk je regelmatig vrij te kunnen maken op deze dagen.

En verder ben je bij voorkeur woonachtig in de ruime regio rond Sint-Lievens-Houtem en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Ben jij de m/v die we zoeken?

Moodmaker Events
Yves Sandyck

Dries 108, B-9521 Sint-Lievens-Houtem

+32 479 633 088

yves@moodmaker.be
https://www.moodmaker.be