Teambuilding organiseren in België

Moodmaker organiseert teambuildings en corporate games – belevenissen die vriendschap en collegialiteit bevorderen. We hebben een breed aanbod in teambuildingactiviteiten : creatieve teambuilding – indoor teambuilding – outdoor teambuilding – team learning activiteiten – teambuilding workshops.

Onze teambuilding activiteiten zijn 100% mobiel. We werken in België en buurlanden.

Originele ideeën voor een geslaagde
teambuilding activiteit

Teambuilding… een pauze om te groeien.
Tijd investeren om productiviteit te verhogen.
Ontdek onze interactieve teambuildings.
Games die jouw collega’s uitdagen, stimuleren en ontspannen.

Een Teambuilding laat collega’s samenwerken, communiceren, lachen,… Teambuilding is een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Logisch dat teambuilding events niet meer weg te denken zijn in de huidige bedrijfswereld.

Moodmaker Events is een specialist in het brengen van teambuilding activiteiten.

Voor elk teambuilding event trachten we onze naam “Moodmaker” waar te maken: het scheppen van een unieke sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Al onze teambuilding activiteiten zijn fun, actief, in groep en geschikt voor iedereen,… exact waar je naar op zoek bent.

Kies een activiteit die past bij uw groep (leeftijd, achtergrond, verwachtingen,…) en zorg ervoor dat je telkens een nieuwe en verrassende teambuilding voorstelt. Laat Moodmaker u hierin adviseren.

Bij de organisatie van uw teamevent hou je best de doelstellingen van uw teamevent in het oog. Wat wil je bereiken? Bijvoorbeeld “de violen gelijk stemmen”, “de batterijen opladen”, “de neuzen van de werknemers in dezelfde richting krijgen”,… Of anders gezegd : Belonen? Fun? Mensen met elkaar laten kennismaken? Motiveren? Informeren?

Moodmaker is een ervaren eventpartner en we kunnen dikwijls last minute werken. Toch is het interessant om vroeg genoeg aan de organisatie van je teamevent te beginnen. Zo heb je de grootste keuze aan beschikbare data, locaties, genres van activiteiten,…

Teambuilding is
FUN

Teambuilding is
FUNDAMENTAL

Teambuilding is
FUNTASTIC