De Veiling

  • Teamfactor 80%
  • Creativiteit 20%
  • Fysiek 70%

Duurtijd 2 – 4 uur    Deelnemers 28 – 80 personen    Locatie 100% mobiel

Al sinds van oud staan hard werken en spel en plezier centraal in het boerenleven. Door het harde werken hebben de boerenfamilies een mooi landgoed uitgebouwd. Maar door een vergissing van de notaris zijn alle akkers, weides en boerenerven van alle boerenfamilies door elkaar gehaald. Kunnen jullie de families helpen om hun landgoed weer zo compleet en groot mogelijk te maken?

Tijdens een actief middagprogramma waarin de verschillende boerenteams het tegen elkaar opnemen tijdens heel originele activiteiten, strijden de verschillende “boerenfamilies” om méér dan de eer alleen. Met bijhorende outfits voelt men zich al snel een echte boer en zo start de slag voor de titel “beste boer van het land”. De Veiling vergt meer dan alleen brute paardenkracht, de teams hebben ook de nodige portie tactiek en inzicht nodig. Want tijdens de activiteiten moet er ook omzichtig worden omgegaan met het familiegeld om een zo groot mogelijke “Farm” terug herop te bouwen tijdens de veiling.

De Veiling is uitstekend geschikt als teamevent. Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve en strategische spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.

Natuurlijk is deze activiteit geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. De optionele finale schapendrijven maakt het ontspannen groepsgevoel des te groter.

Tijdens dit dynamische bedrijfsuitje smeed je banden die verder gaan dan even samen “een pint” pakken of wat “socializen”. En iedereen weet dat een hecht en goed functionerend team een must is voor elke organisatie.

Vraag meer info over De Veiling.

  • Contactgegevens