Online Teambuilding Animals on Mars

Animals on Mars is een online team building game waarin spelers, onderverdeeld in teams, samenwerken om dieren naar het nieuw geterraformeerde Mars te sturen. Elke speler neemt een unieke rol aan en dus is samenwerking noodzakelijk om hun raketten te lanceren. Geen echte astronaut ervaring vereist!

± 60 minuten

10 - 500 personen

Online Teambuilding

Animals on Mars

Animals on Mars is een teambuildingspel op afstand waarin spelers samenwerken om dieren naar het pas geterraformeerde Mars te sturen.

De spelers werken in kleine teams en nemen elk de rol aan van Kapitein, Piloot, Dierenarts of Ingenieur. De tijd dringt, dus de teams moeten effectief samenwerken om hun missie op tijd te voltooien. Elk volledig spel duurt ongeveer een uur van begin tot eind, en kan worden gespeeld door spelers op afstand vanaf elke plek op de planeet Aarde.

Het spel is snel te leren, met leuke strategische keuzes. Met een verscheidenheid aan ontzagwekkende raketten en een keuze aan karaktervolle dieren om te redden, zullen teams Mars veranderen van een koude woestijnwereld in een paradijs met biodiversiteit.

± 60 minuten

10 - 500 personen

Samenwerking, Fun

Online - Teams, Zoom, Webex, Meet

Nederlands, Frans, Engels