Online Teambuilding At the Races

At the Races is een unieke online teambuilding ontworpen om spelers te laten juichen, weddenschappen te plaatsen en paarden te trainen of te saboteren met alle spanning die je op een paardenrenbaan zou vinden! Je kunt de strategie bespreken met je team en dan je paard aanmoedigen met de rest van de deelnemers als de race wordt gelopen.

± 60 minuten

10 - 500 personen

Online Teambuilding

At the Races

At the Races is een uniek en origineel online teambuilding spel ontworpen om spelers te laten juichen, weddenschappen te plaatsen en paarden te trainen of saboteren met meer opwinding dan je op een paardenrenbaan zou vinden!

Het evenement begint met een twee minuten durende video waarin de sfeer wordt geschetst en wordt uitgelegd hoe het spel gespeeld moet worden. Het spel is eenvoudig en elke speler heeft de keuze uit slechts drie acties. Maar hoe en wanneer je je acties uitvoert, hoe je ze coördineert met je teamgenoten en hoe je reageert op wat de andere teams doen, beïnvloedt de uitkomst van de race en betekent dat geen twee wedstrijden ooit hetzelfde zijn.

Het spel wordt gespeeld over een reeks van zes races. Elke race begint met een kort overzicht van de baan en de omstandigheden, dan een actiefase van ongeveer vier minuten waarin de teams samen in hun pauzeruimtes strategieën uitstippelen en hun beslissingen nemen. Een live markt die op ieders scherm wordt weergegeven, toont voortdurend veranderende uitbetalingen van de paarden naarmate mensen hun acties ondernemen. Grijp je vroegtijdig een goede prijs (maar geef je je interesse in dat paard aan) of wacht je tot anderen hun hand hebben gespeeld en duik je er op het laatste moment in?

At the Races is snel te leren en leuk om te spelen. Hoewel iedereen individueel speelt en zijn eigen acties kiest, bewijst het spel consequent dat teams die hun acties samen plannen en coördineren het meest succesvol zijn – en wie houdt er niet van om te winnen?

± 60 minuten

10 - 500 personen

Fun, Strategie

Online - Teams, Zoom, Webex, Meet

Nederlands, Frans, Engels