Rocket Science

  • Teamfactor 80%
  • Creativiteit 70%
  • Fysiek 20%

Duurtijd 1,5 – 3 uur    Deelnemers 10 – 160 personen    Locatie 100% mobiel

12 april 1961, 06u07, Baikonur. De Rus Yuri Gagarin wordt in één klap beroemd als eerste man in de ruimte. Het ruimteschip Vostok 1 maakte in 108 minuten een volledige toer rond de aarde, tegen een maximumsnelheid van 27.000 kilometer per uur. Deze vlucht opende een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis: de verovering van de ruimte. En dit is exact wat wij vandaag gaan doen…

In deze teambuilding nemen de verschillende teams het tegen elkaar op. Elk team ontwikkelt zijn eigen raket, zorgt voor een vlekkeloze lancering en garandeert een veilige terugkeer van de astronaut (wees gerust, we schieten niet uw collega’s de lucht in).

Er heerst een vriendschappelijke rivaliteit tussen de verschillende groepen. Natuurlijk wilt elke groep zijn raket verder, hoger, sneller en… als eerste klaar hebben. Maar lukt het dan ook om de astronaut veilig terug op aarde te krijgen?

Rocket Science draait rond samenwerking, communicatie en vooral FUN. Het is een teambuilding waar iedereen zijn gading in vindt. De spectaculaire lancering laat ook niemand onberoerd.

Vraag meer info over Rocket Science.

  • Contactgegevens