Contacteer ons direct! 0479 633 088 of info@moodmaker.be

Chain Reaction ™

Duurtijd
1 – 3 uur


Deelnemers
16 – 200 personen


Opties
Bustransport, Foto- of videoreportage, Meeting,…


Locatie
België en buurlanden


Budget
Contacteer ons voor een budget

Keep the chain reaction alive.

Denk aan volgende situatie : een balletje rolt door een buis, botst tegen een auto, de auto rijdt en doet dominostenen vallen, de dominostenen… Juist ja… een kettingreactie.

Chain Reaction is een unieke teambuilding waarbij de gehele groep samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel : maak de langste en meest creatieve kettingreactie met de meest gekke materialen.

Er is geen echte onderlinge competitie. Wel samenwerking en  overleg. Elk detail telt en iedereen is verantwoordelijk voor het welslagen. Net zoals in uw bedrijf. Dit is teambuilding ten top!

  • Teamfactor 90%
  • Creativiteit 75%
  • Fysiek 25%

Vraag meer info over Chain Reaction.

  • Contactgegevens

Dag Yves en Mathias,

De reacties die ik ontving waren allemaal uitermate positief, wat zich gisterenavond ook al vertaalde in het enthousiasme van iedereen.

Sommigen hadden ook jullie enthousiasme opgemerkt, anderen waren dan weer dankbaar voor de subtiele hints die hier en daar gegeven werden. De berg materiaal was voor de meesten toch wat overweldigend (toch zeker in het begin).

Bedankt en tot een volgende editie !

Kris - Barry Callebaut

 

Wij organiseren met veel enthousiasme uw event.

Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt.
Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken.

Meer nieuws over de teambuilding Chain Reaction

Total geniet van de teambuilding Chain Reaction

Total is een tevreden klant bij Moodmaker. Reeds 4 jaar op een rij mogen wij voor hen een spetterende teambuilding uitwerken. Eerder waren al de Highland Games en Make a Film in One Day aan de beurt. Eind februari hebben we 2 x 120 personen verrast met de Haka en de...

Lees meer

Teambuilding Chain Reaction voor Barry Callebaut

We brengen Barry Callebaut graag "in the Mood". Vorig jaar (2016) hebben ze genoten van een stevige outdoor teambuilding Schotse Highland Games, dit jaar gooiden we het over een meer creatieve boeg met onze Chain Reaction - bouw de langste en meest creatieve...

Lees meer

Kick-Off 2017 en Indoor Teambuilding

Het nieuwe jaar staat voor de deur. En een nieuw jaar wordt traditioneel ingezet met een personeelsfeest en Kick-Off. Een belangrijk moment om de "neuzen in dezelfde richting te krijgen", cijfers en doelstellingen te overlopen en natuurlijk om gewoon gezellig samen te...

Lees meer