+32 53 399 511 info@moodmaker.be

Chain Reaction

  • Teamfactor 90% 90%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Fysiek 25% 25%

Duurtijd 1 – 3 uur    Deelnemers 10 – 300 personen    Locatie 100% mobiel

Teambuilding Chain Reaction. Uniek en uitdagend. Learning en fun. Laat collega’s samenwerken en communiceren in een ongewone context.

Keep the chain reaction alive.

Denk aan volgende situatie : een balletje rolt door een buis, botst tegen een auto, de auto rijdt en doet dominostenen vallen, de dominostenen… Juist ja… een kettingreactie.

Chain Reaction is een unieke teambuilding waarbij de gehele groep samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel : maak de langste en meest creatieve kettingreactie met de meest gekke materialen.

Er is geen echte onderlinge competitie. Wel samenwerking en  overleg. Elk detail telt en iedereen is verantwoordelijk voor het welslagen. Net zoals in uw bedrijf. Dit is teambuilding ten top!

Vraag meer info over Chain Reaction.

Dag Yves en Mathias,

De reacties die ik ontving waren allemaal uitermate positief, wat zich gisterenavond ook al vertaalde in het enthousiasme van iedereen.

Sommigen hadden ook jullie enthousiasme opgemerkt, anderen waren dan weer dankbaar voor de subtiele hints die hier en daar gegeven werden. De berg materiaal was voor de meesten toch wat overweldigend (toch zeker in het begin).

Bedankt en tot een volgende editie !

Ready to Make a Change?

+32 53 399 511

info@moodmaker.be

Dries 108, Sint Lievens Houtem

Toch nog even grasduinen door onze andere teambuildings?