Chain Reaction ™

  • Teamfactor 90% 90%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Fysiek 25% 25%

Duurtijd 1 – 3 uur    Deelnemers 10 – 300 personen    Locatie 100% mobiel

Keep the chain reaction alive.

Denk aan volgende situatie : een balletje rolt door een buis, botst tegen een auto, de auto rijdt en doet dominostenen vallen, de dominostenen… Juist ja… een kettingreactie.

Chain Reaction is een unieke teambuilding waarbij de gehele groep samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel : maak de langste en meest creatieve kettingreactie met de meest gekke materialen.

Er is geen echte onderlinge competitie. Wel samenwerking en  overleg. Elk detail telt en iedereen is verantwoordelijk voor het welslagen. Net zoals in uw bedrijf. Dit is teambuilding ten top!

Veelgestelde Vragen

Met hoeveel personen kunnen we deelnemen?

De teambuilding Chain Reaction is mogelijk voor groepen van 16 tot 300 personen. Zijn jullie met meer / minder? Vul het formulier hiernaast even in, we werken graag een creatieve oplossing uit.

Kan iedereen deelnemen?

Ja hoor! Dat is namelijk de bedoeling van een teambuilding!

Onze teambuilding Chain Reaction legt de klemtoon op samenwerking en onderlinge communicatie. Deze teambuildingactiviteit is niet uitgesproken technisch en spreekt vrijwel iedereen aan.

Kan de Chain Reaction ook outdoor?

Chain Reaction kan outdoor georganiseerd worden bij heel mooi weer : windstil en geen regen.

We kennen natuurlijk het weer niet op voorhand. Kies daarom een locatie met een grote zaal. Indien het weer het toelaat, kunnen we de materialen ook buiten opstellen (grasveld of terras).

Waar kunnen jullie de Chain Reaction organiseren?

Onze Chain Reaction is 100% mobiel – we hebben deze teambuilding al in het hele land georganiseerd. We nemen onze materialen gewoon mee naar de locatie / regio van uw voorkeur! Natuurlijk moeten we beschikken over een geschikte locatie.

We nemen heel wat materialen mee. Hou er aub rekening mee dat deze zaal makkelijk moet zijn om te laden en lossen. Etages zonder lift moeten op voorhand gekend zijn. Een parkeerplaats voor een grote bestelwagen in de onmiddellijke buurt van de locatie is ook nodig.

Voor de Chain Reaction hebben we en ruime zaal nodig. Reken op volgende oppervlakte :

  • 16 – 40 personen : 100m² (of ruimer)
  • > 40 personen : 2,5m² per persoon (of ruimer)

Chain Reaction wordt op rechthoekige tafels uitgevoerd. Een ideale lengte is 1m60 à 2m00 per tafel. Meestal worden die tafels door de locatie voorzien.

Zijn jullie op zoek naar een goede locatie in jullie buurt, neem dan eens een kijkje naar de locaties waar we geregeld mee samenwerken. Maar natuurlijk kunnen we ook terecht bij andere eventlocaties. Een goede plek om te zoeken is www.dnls.be.

Hoe lang duurt de Chain Reaction?

De Chain Reaction vormt het kader voor een ludieke activiteit van ongeveer 2 uur. Een korte en krachtige sessie van 1 uur is ook mogelijk.

Desgewenst kunnen we de Chain Reaction uitbreiden met een andere activiteit om zo een langere periode te vullen. Zo wordt de Chain Reaction regelmatig gecombineerd met onze VR Bomontmanteling of Haka.

Wij rekenen ongeveer 1,5 uur tijd voor de opbouw en evenveel tijd voor de afbouw. We zullen een goede 2 uur op voorhand aankomen om zo alle materialen netjes klaar te leggen. Anderhalf uur na de teambuilding zijn we opgeruimd en is de zaal terug vrij. Hou dus zeker rekening met onze opbouw en afbouw voor de flow van je evenement.

Hoe groot moet de locatie zijn?

Voor de Chain Reaction hebben we een ruime zaal nodig. Reken op volgende oppervlakte :

  • 16 – 40 personen : 100m² (of ruimer)
  • > 40 personen : 2,5m² per persoon (of ruimer)

Chain Reaction wordt op rechthoekige tafels uitgevoerd. Een ideale lengte is 1m60 à 2m00 per tafel. Meestal worden die tafels door de locatie voorzien.

We nemen heel wat materialen mee. Hou er aub rekening mee dat deze zaal makkelijk moet zijn om te laden en lossen. Etages zonder lift moeten op voorhand gekend zijn. Een parkeerplaats voor een grote bestelwagen in de onmiddellijke buurt van de locatie is ook nodig.

Hoeveel teams maken we?

Dit hangt af van het totaal aantal deelnemers, de oppervlakte van de zaal, de afmetingen van de tafels,…

We richten naar 4 tot 7 personen per team. Jullie mogen de teams op voorhand indelen (wij roepen de teamverdeling wel om) of jullie kunnen de deelnemers vrij laten kiezen.

Hoeveel tafels moeten we voorzien?

Het aantal tafels hangt af van de oppervlakte van de zaal, de grootte van de tafels en het aantal deelnemers. Reken op 1 tafel per team (4 à 7 personen) plus enkele tafels voor onze materialen (ongeveer 10 tafels voor 50 deelnemers, 15 tafels voor 100 deelnemers, 20 tafels voor grotere groepen).

Vraag meer info over Chain Reaction.

  • Contactgegevens

Dag Yves en Mathias,

De reacties die ik ontving waren allemaal uitermate positief, wat zich gisterenavond ook al vertaalde in het enthousiasme van iedereen.

Sommigen hadden ook jullie enthousiasme opgemerkt, anderen waren dan weer dankbaar voor de subtiele hints die hier en daar gegeven werden. De berg materiaal was voor de meesten toch wat overweldigend (toch zeker in het begin).

Bedankt en tot een volgende editie !

Kris - Barry Callebaut