Teambuilding Chain Reaction – iedereen draagt bij tot het succes

De Teambuilding Chain Reaction is zonder meer een unieke activiteit waar samenwerking en overleg centraal staat.

De input van iedereen is belangrijk, of het nu gaat om bouwen, coördineren of testen – jullie bouwen met buizen, trechters, katapulten, pneumatische elementen,… samen een kettingreactie waarbij slechts één impuls nodig is om de hele kettingreactie in gang te zetten. Of anders gezegd, jullie winnen de Chain Reaction als één team… of niet.

1 - 3 uur

10 - 400 personen

Teambuilding

Chain Reaction

Teambuilding Chain Reaction. Uniek en uitdagend. Learning en fun. Laat collega’s samenwerken en communiceren in een ongewone context.

Keep the chain reaction alive.

Denk aan volgende situatie : een balletje rolt door een buis, botst tegen een auto, de auto rijdt en doet dominostenen vallen, de dominostenen… Juist ja… een kettingreactie.

Chain Reaction is een unieke teambuilding waarbij de gehele groep samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel : maak de langste en meest creatieve kettingreactie met de meest gekke materialen.

Er is geen echte onderlinge competitie. Wel samenwerking en  overleg. Elk detail telt en iedereen is verantwoordelijk voor het welslagen. Net zoals in uw bedrijf. Dit is teambuilding ten top!

1 - 3 uur

10 - 400 personen

Samenwerking, Indoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels

Dag Yves en Mathias,

De reacties die ik ontving waren allemaal uitermate positief, wat zich gisterenavond ook al vertaalde in het enthousiasme van iedereen.

Sommigen hadden ook jullie enthousiasme opgemerkt, anderen waren dan weer dankbaar voor de subtiele hints die hier en daar gegeven werden. De berg materiaal was voor de meesten toch wat overweldigend (toch zeker in het begin).

Bedankt en tot een volgende editie !