Teambuilding Haka – awaken the team spirit

0,5 - 1,5 uur

min. 10 personen

Teambuilding

Haka

Deze Maori Haka-workshop is een indrukwekkende activiteit die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. De Haka-dans bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Met handen, borst en bovenbenen probeert men de goden aan te roepen. Dit gaat gepaard met krachtige kreten en veel mimiek. Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s maar de spectaculaire dans is vooral bekend geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks.

De workshop is zowel geschikt voor een klein team als een grote groep. De Haka-dans workshop is leuk als bijvoorbeeld kick-off van uw evenement of als energieke meetingbreak en werkt altijd inspirerend, motiverend en creëert een geweldig groepsgevoel.

Bovendien kan deze energieke Haka Workshop ook professioneel gefilmd worden. Op die manier heb je ook een heel fijn aandenken.

Op het einde van de workshop gaan de monteur(s) aan de slag en na het diner presenteren we je de Haka op het (grote) scherm !

0,5 - 1,5 uur

minimum 10 personen

Indoor, Outdoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels