Haka

  • Teamfactor 95% 95%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Fysiek 15% 15%

Duurtijd 0,5 – 1,5 uur    Deelnemers min. 10 personen    Locatie 100% mobiel

Deze Maori Haka-workshop is een indrukwekkende activiteit die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. De Haka-dans bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Met handen, borst en bovenbenen probeert men de goden aan te roepen. Dit gaat gepaard met krachtige kreten en veel mimiek. Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s maar de spectaculaire dans is vooral bekend geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks.

De workshop is zowel geschikt voor een klein team als een grote groep. De Haka-dans workshop is leuk als bijvoorbeeld kick-off van uw evenement of als energieke meetingbreak en werkt altijd inspirerend, motiverend en creëert een geweldig groepsgevoel.

Bovendien kan deze energieke Haka Workshop ook professioneel gefilmd worden. Op die manier heb je ook een heel fijn aandenken.

Op het einde van de workshop gaan de monteur(s) aan de slag en na het diner presenteren we je de Haka op het (grote) scherm !

Vraag meer info over de Haka.

Toch nog even grasduinen door onze andere teambuildings?