Haka

 

  • Teamfactor 95% 95%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Fysiek 15% 15%

Duurtijd 0,5 – 1,5 uur    Deelnemers min. 10 personen    Locatie 100% mobiel

Deze Maori Haka-workshop is een indrukwekkende activiteit die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. De Haka-dans bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Met handen, borst en bovenbenen probeert men de goden aan te roepen. Dit gaat gepaard met krachtige kreten en veel mimiek. Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s maar de spectaculaire dans is vooral bekend geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks.

De workshop is zowel geschikt voor een klein team als een grote groep. De Haka-dans workshop is leuk als bijvoorbeeld kick-off van uw evenement of als energieke meetingbreak en werkt altijd inspirerend, motiverend en creëert een geweldig groepsgevoel.

Bovendien kan deze energieke Haka Workshop ook professioneel gefilmd worden. Op die manier heb je ook een heel fijn aandenken.

Op het einde van de workshop gaan de monteur(s) aan de slag en na het diner presenteren we je de Haka op het (grote) scherm !

Veelgestelde Vragen

Met hoeveel personen kunnen we deelnemen?

De Haka Workshop is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen tot enkele honderden. Zijn jullie met meer / minder? Vul het formulier hiernaast even in, we werken graag een creatieve oplossing uit.

Kan iedereen deelnemen?

Ja hoor! Dat is namelijk de bedoeling van een teambuilding!

De Haka Workshop legt de klemtoon op samenwerking en creativiteit. Deze teambuildingactiviteit geeft een geweldig groepsgevoel en spreekt vrijwel iedereen aan.

Kan de Haka Workshop ook outdoor?

De Haka Workshop kan zowel in- als outdoor georganiseerd worden. Neem met het Belgische weer geen risico en voorzie sowieso een zaal als alternatief.

Waar kunnen jullie de Haka Workshop organiseren?

De Haka Workshop is 100% mobiel – we hebben deze teambuilding al in het hele land georganiseerd. We nemen onze materialen gewoon mee naar de locatie / regio van uw voorkeur!

De Haka Workshop vergt niet veel plaats, we hebben enkel nood aan een ruime zaal.

Zijn jullie op zoek naar een goede locatie in jullie buurt, neem dan eens een kijkje naar de locaties waar we geregeld mee samenwerken. Maar natuurlijk kunnen we ook terecht bij andere eventlocaties. Een goede plek om te zoeken is www.dnls.be.

Hoe lang duurt de Haka Workshop?

Voor deze teambuilding kan je kiezen tussen een meetingbreak van 20 tot 60 minuten of een workshop van 60 tot 90 minuten.

Desgewenst kunnen we de Haka Workshop uitbreiden met een andere activiteit om zo een langere periode te vullen. Zo wordt de Haka Workshop regelmatig gecombineerd met onze Chain Reaction (indoor) of Highland Games (outdoor).

De opbouw en afbouw van deze teambuilding duurt niet zo lang. We zullen een goed uurtje op voorhand aankomen om zo alle materialen netjes klaar te leggen. Een half uur na de teambuilding zijn we opgeruimd en is de zaal terug vrij.

Hoe groot moet de locatie zijn?

Voor de Haka Workshop hebben we een ruime zaal of buitenruimte nodig. Reken op volgende oppervlakte :

  • 16 – 40 personen : 60m² (of ruimer)
  • > 40 personen : 1,5m² per persoon (of ruimer)

Voor groepen groter dan 100 personen werken we ook het liefste met een podium.

Hoeveel teams maken we?

Kies je voor de meetingbreak, de korte versie van minder dan 1 uur dan wordt jouw team niet onderverdeeld.

Voor de lange versie, wordt jullie team onderverdeeld in 2,3,4 of 6 teams.

Jullie mogen de teams op voorhand indelen (wij roepen de teamverdeling wel om) of jullie kunnen de deelnemers vrij laten kiezen.

Vraag meer info over de Haka.

  • Contactgegevens