Teambuilding Highland Games – altijd een “Schot” in de roos

Bij een Teambuilding Highland Games denk je ongetwijfeld aan kilts, doedelzakspeler en die typische Schotse uitbundige sfeer. Check! Je denkt misschien ook aan whisky en schapendrijven? Ook daar kan voor gezorgd worden! 

Moodmaker biedt de Schotse Games aan als een echte teambuilding… fun, actief, in groep én haalbaar voor iedereen! Precies wat je zoekt!

1 - 4 uur

10 - 250 personen

Teambuilding

Highland Games

De oorsprong van de Highland Games ligt in Schotland. Deze volksspelen mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Het is zowel heerlijk om er aan deel te nemen, als fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief middagprogramma waarin verschillende teams allerlei activiteiten aan den lijve ondervinden, strijden de “clans” om méér dan de eer alleen. Het terrein wordt in het Schotse thema gedecoreerd en uiteraard ontbreekt de doedelzakspeler niet! Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op.

De Highland Games zijn uitstekend geschikt als teamevent of als Family Day. Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.
Natuurlijk is Teambuilding Highland Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. De optionele finale schapendrijven maakt het ontspannen groepsgevoel des te groter.

Tijdens dit dynamische bedrijfsuitje smeed je banden die verder gaan dan even samen “een pint” pakken of wat “socializen”. En iedereen weet dat een hecht en goed functionerend team een must is voor elke organisatie.

1 - 4 uur

10 - 250 personen

Competitie, Outdoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels

Bedankt voor het organiseren van onze Highland Games, het was een geweldig teambuilding event en hebben genoten van het begin tot het einde!

Er is gelachen, gezwoegd, nagedacht en we hebben toch ook wat moeten zweten… De BBQ achteraf was ook zeer geslaagd, dus om het even kort samen te vatten: één van de betere events dat we al gehad hebben en zeker voor herhaling vatbaar!

Jullie zijn echt top entertainers!
De organisatie van de teambuilding Highland Games was top! Ondanks het minder goede weer hebben we ons fantastisch goed geamuseerd.

Dankjewel en tot de volgende!