+32 53 399 511 info@moodmaker.be

Highland Games

  • Teamfactor 85% 85%
  • Creativiteit 35% 35%
  • Fysiek 75% 75%

Duurtijd 2 – 4 uur    Deelnemers 14 – 250 personen    Locatie 100% mobiel

De oorsprong van de Highland Games ligt in Schotland. Deze volksspelen mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Het is zowel heerlijk om er aan deel te nemen, als fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief middagprogramma waarin verschillende teams allerlei activiteiten aan den lijve ondervinden, strijden de “clans” om méér dan de eer alleen. Het terrein wordt in het Schotse thema gedecoreerd en uiteraard ontbreekt de doedelzakspeler niet! Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op.

De Highland Games zijn uitstekend geschikt als teamevent of als Family Day. Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.
Natuurlijk is Teambuilding Highland Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. De optionele finale schapendrijven maakt het ontspannen groepsgevoel des te groter.

Tijdens dit dynamische bedrijfsuitje smeed je banden die verder gaan dan even samen “een pint” pakken of wat “socializen”. En iedereen weet dat een hecht en goed functionerend team een must is voor elke organisatie.

PS : kijk hier hoe de Buffalo’s van KAA Gent genoten hebben van de Highland Games.

 

Vraag meer info over de Highland Games.

Bedankt voor het organiseren van onze Highland Games, het was een geweldig teambuilding event en hebben genoten van het begin tot het einde!

Er is gelachen, gezwoegd, nagedacht en we hebben toch ook wat moeten zweten… De BBQ achteraf was ook zeer geslaagd, dus om het even kort samen te vatten: één van de betere events dat we al gehad hebben en zeker voor herhaling vatbaar!

Jullie zijn echt top entertainers!
De organisatie van de teambuilding Highland Games was top! Ondanks het minder goede weer hebben we ons fantastisch goed geamuseerd.

Dankjewel en tot de volgende!

Ready to Make a Change?

+32 53 399 511

info@moodmaker.be

Dries 108, Sint Lievens Houtem

Toch nog even grasduinen door onze andere teambuildings?