Highland Games

De oorsprong van de Highland Games ligt in Schotland. Deze volksspelen mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Het is zowel heerlijk om er aan deel te nemen, als fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief middagprogramma waarin verschillende teams allerlei activiteiten aan den lijve ondervinden, strijden de “clans” om méér dan de eer alleen. Het terrein wordt in het Schotse thema gedecoreerd en uiteraard ontbreekt de doedelzakspeler niet! Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op.

De Highland Games zijn uitstekend geschikt als teamevent of als Family Day. Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.
Natuurlijk is Teambuilding Highland Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. De optionele finale schapendrijven maakt het ontspannen groepsgevoel des te groter.

Tijdens dit dynamische bedrijfsuitje smeed je banden die verder gaan dan even samen “een pint” pakken of wat “socializen”. En iedereen weet dat een hecht en goed functionerend team een must is voor elke organisatie.

  • Teamfactor 85% 85%
  • Creativiteit 35% 35%
  • Fysiek 75% 75%

Duurtijd 1 – 4 uur

Deelnemers 14 – 250 personen

Locatie 100% mobiel

Ready to Make a Change?

+32 479 633 088

Book a meeting

Toch nog even grasduinen door onze andere teambuildings?