Contacteer ons direct! 0479 633 088 of info@moodmaker.be

Highland Games

Duurtijd
2 – 4 uur


Deelnemers
14 – 250 personen


Opties
Bustransport, Foto- of videoreportage, Meeting,…


Locatie
België en buurlanden – grasveld


Budget
Contacteer ons voor budget

De oorsprong van de Highland Games ligt in Schotland. Deze volksspelen mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Het is zowel heerlijk om er aan deel te nemen, als fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief middagprogramma waarin verschillende teams allerlei activiteiten aan den lijve ondervinden, strijden de “clans” om méér dan de eer alleen. Het terrein wordt in het Schotse thema gedecoreerd en uiteraard ontbreekt de doedelzakspeler niet! Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op.

De Highland Games zijn uitstekend geschikt als teamevent of als Family Day. Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.
Natuurlijk is Teambuilding Highland Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. De optionele finale schapendrijven maakt het ontspannen groepsgevoel des te groter.

Tijdens dit dynamische bedrijfsuitje smeed je banden die verder gaan dan even samen “een pint” pakken of wat “socializen”. En iedereen weet dat een hecht en goed functionerend team een must is voor elke organisatie.

  • Teamfactor 85%
  • Creativiteit 35%
  • Fysiek 75%

Vraag meer info over de Highland Games.

  • Contactgegevens

Bedankt voor het organiseren van onze Highland Games, het was een geweldig teambuilding event en hebben genoten van het begin tot het einde!

 

Er is gelachen, gezwoegd, nagedacht en we hebben toch ook wat moeten zweten… De BBQ achteraf was ook zeer geslaagd, dus om het even kort samen te vatten: één van de betere events dat we al gehad hebben en zeker voor herhaling vatbaar!

Anja - Simac

Jullie zijn echt top entertainers!
De organisatie van de teambuilding Highland Games was top! Ondanks het minder goede weer hebben we ons fantastisch goed geamuseerd.

Dankjewel en tot de volgende!

Nancy - Ordina

Ook KAA Gent – de stoere Buffalo’s hebben al genoten van onze Schotse Games. Ga jij hen achterna? Bekijk hier alvast hun avonturen.

Beleef de Highland Games als Family Day

We dompelen de Family Day van jouw bedrijf volledig onder in de sfeer van de Schotse Highland Games.

Deze dag staat helemaal in het teken van uw werknemers die samen met hun gezin genieten van deze Schotse Familiedag!

Bij Highland Games denkt iedereen aan doedelzakspelers, schotse kilts, schapendrijven, whiskey en uiteraard de uitdagende Games zelf…. Al deze typische activiteiten kunnen jullie volop beleven.

Wij organiseren met veel enthousiasme uw event.

Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt.
Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken.

Meer nieuws over de teambuilding Highland Games

Garage Gregoir in Schotse Sferen

Wie zegt dat je voor een outdoor teambuilding moet wachten tot het voorjaar? Garage Gregoir bewijst dat de Schotse Highland Games ook perfect in december georganiseerd kunnen worden. 107 stoere mechaniekers in kilt, strijden voor de eer van hun clan, maar vooral veel...

Lees meer

KAA Gent Buffalo’s in Schotse Kilt

2 september 2015. Wat een bijzonder spannende dag! In opdracht van Napoleon Games hebben de Moodmakers de A kern van KAA Gent laten genieten van de Schotse Highland Games. Die dag hield het midden tussen een teambuilding voor de spelers en het maken van...

Lees meer

Dubbele fun voor Diamcad

Waarom slechts één teambuildingactiviteit boeken als je er ook twee kunt doen? Daarom besloot Diamcad om zowel Make a Film in One Day als de Schotse Highland Games te organiseren. Een dag vol afwisseling en voor elk wat wils. De Moodmakers stonden scherp (ondanks wat...

Lees meer

Teambuilding Highland Games… Wat houdt dat juist in?

Iedereen kan zich wel iets voorstellen bij de Schotse Highland Games als teambuilding activiteit. Maar wat houdt deze Clash of the Clans juist in? Neem een kijkje naar onderstaand filmpje en je zal zien dat je bij Moodmaker aan het juiste adres bent voor deze...

Lees meer

Novartis en Reynaers Aluminium op Teambuilding

Terug een dag met twee teambuilding events. Deze keer passeren Novartis en Reynaers Aluminium de revue. Het zijn de laatste teambuildings van het voorjaar, de zon schijnt en we hebben er mega veel zin in. Novartis kiest voor The Communication Game samen met het...

Lees meer

X2O in Schotse Kilts

Het jaarlijkse teambuildingevent van X2O werd toevertrouwd aan Moodmaker. Er werd gekozen voor een stijlvolle locatie in de buurt van Sint-Truiden (Hoeve Roosbeek). In dit prachtige kader heeft Moodmaker al meermaals events georganiseerd - telkens tot groot plezier...

Lees meer