Make a Film in One Day

  • Teamfactor 90% 90%
  • Creativiteit 85% 85%
  • Fysiek 20% 20%

Duurtijd 4 – 8 uur    Deelnemers 10 – 140 personen    Locatie 100% mobiel

Camera? Running! Sound? OK! Silence on the set… and action!

Een film maken is een magisch proces dat tot ieders verbeelding spreekt. Een film maken vereist echter ook communicatie, creativiteit en teamspirit… De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding of training.

Het uitwerken van het scenario en storyboard, het filmen en de geluidsopname, het acteren en regisseren, het zoeken naar de beste locaties, accessoires en props,… alles wordt door de teams zelf uitgevoerd.

U vertrekt van een wit blad, maar u wordt uiteraard vakkundig bijgestaan door filmprofessionals. De nadruk komt in het bijzonder te liggen op het gemeenschappelijke doel: een afgewerkte film, binnen de gegeven tijd. Daarom stimuleert Make a Film in One Day op een innoverende manier communicatie, creativiteit en teamspirit binnen uw organisatie.

Samen met u zetten we een succesvolle teambuilding in elkaar waar nog lang over nagepraat zal worden.

We zien u graag terug op de set voor een onvergetelijk event “dagje film maken”!

Veelgestelde Vragen

Met hoeveel personen kunnen we deelnemen?

Make a Film in One Day is mogelijk voor groepen vanaf 10 tot 140 personen. Zijn jullie met meer / minder? Vul het formulier hiernaast even in, we werken graag een creatieve oplossing uit.

Kan iedereen deelnemen?

Ja hoor! Dat is namelijk de bedoeling van een teambuilding!

Make a Film in One Day legt de klemtoon op samenwerking en creativiteit. Deze teambuildingactiviteit betrekt iedereen in het filmproces; van het uitwerken tot een storyboard tot het acteren en regisseren.

Kan Make a Film ook outdoor?

Voor de briefing en de brainstorm voor Make a Film in One Day starten we binnen in een ruime zaal. Het filmen zelf kan zowel binnen als buiten gebeuren.

Waar kunnen jullie Make a Film organiseren?

Make a Film in One Day is 100% mobiel – we hebben deze teambuilding al in het hele land georganiseerd. We nemen onze materialen gewoon mee naar de locatie / regio van uw voorkeur!

Voor de briefing en de brainstormsessie hebben we nood aan een ruime zaal. Zorg voor een locatie die verscheiden genoeg is zodat we tijdens het filmen vele verschillende settings kunnen gebruiken. Ook buiten kan er gefilmd worden.

Vraag zeker aan de locatie of het filmen geen probleem is.

Zijn jullie op zoek naar een goede locatie in jullie buurt, neem dan eens een kijkje naar de locaties waar we geregeld mee samenwerken. Maar natuurlijk kunnen we ook terecht bij andere eventlocaties. Een goede plek om te zoeken is www.dnls.be.

Hoe lang duurt Make a Film?

Voor deze teambuilding kan je kiezen tussen een volledige dag of een halve dag (+/- 4 uur).

De opbouw en afbouw van deze teambuilding duurt niet zo lang. We zullen een goed uurtje op voorhand aankomen om zo alle materialen netjes klaar te leggen. Een half uur na de teambuilding zijn we opgeruimd en is de zaal terug vrij.

Hoe groot moet de locatie zijn?

Voor Make a Film hebben we een ruime zaal in theaterstijl nodig. Liefst kunnen we doorheen het gebouw/locatie en ook buiten filmen.

Hoeveel teams maken we?

We richten naar teams van 8 à 12 personen.

Jullie mogen de teams op voorhand indelen (wij roepen de teamverdeling wel om) of jullie kunnen de deelnemers vrij laten kiezen.

Vraag meer info over Make a Film.

  • Contactgegevens

It was one of our best team building activities. I really had fun and it was also the case for my colleagues. It was so funny to see the results with the movie and I didn’t know I had such good actors in my team. Thank you for the organisation of that very great day.

Caroline - Swift

Many thanks Yves,

A superb day and great results at the end, my team thoroughly enjoyed this!

Darren - Badenoch & Clark