Teambuilding Make a Film – camera, sound and … action

3 - 7 uur

10 - 200 personen

Teambuilding

Make a Film in One Day

Camera? Running! Sound? OK! Silence on the set… and action!

Een film maken is een magisch proces dat tot ieders verbeelding spreekt. Een film maken vereist echter ook communicatie, creativiteit en teamspirit… De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding of training.

Het uitwerken van het scenario en storyboard, het filmen en de geluidsopname, het acteren en regisseren, het zoeken naar de beste locaties, accessoires en props,… alles wordt door de teams zelf uitgevoerd.

U vertrekt van een wit blad, maar u wordt uiteraard vakkundig bijgestaan door filmprofessionals. De nadruk komt in het bijzonder te liggen op het gemeenschappelijke doel: een afgewerkte film, binnen de gegeven tijd. Daarom stimuleert Make a Film in One Day op een innoverende manier communicatie, creativiteit en teamspirit binnen uw organisatie.

Samen met u zetten we een succesvolle teambuilding in elkaar waar nog lang over nagepraat zal worden.

We zien u graag terug op de set voor een onvergetelijk event “dagje film maken”!

3 - 7 uur

10 - 200 personen

Samenwerking, Indoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels

It was one of our best team building activities. I really had fun and it was also the case for my colleagues. It was so funny to see the results with the movie and I didn’t know I had such good actors in my team. Thank you for the organisation of that very great day.

Many thanks Moodmaker,

A superb day and great results at the end, my team thoroughly enjoyed this!