Teambuilding Mouse Trap – one team one goal

1 - 1,5 uur

10 - 60 personen

Teambuilding

The Mouse Trap

Je herinnert je ongetwijfeld het bordspel Muizenval. Puur jeugdsentiment. Voor deze businessgame hebben we bepaalde principes van het bordspel overgenomen en omgevormd tot een corporate teambuilding activiteit.

Samen met jouw team bouw je een reeks enorme constructies die een verbazingwekkende geoliede machine in gang zet als ze in de juiste volgorde zijn geplaatst. Iedere constructie activeert op een ingenieuze wijze de volgende constructie. Nét zoals in jouw bedrijf trouwens, waarbij verschillende departementen samenwerken om tot een knap resultaat te komen.

The Mouse Trap Game is een teamevent waarbij de nadruk ligt op samen werken eerder dan competitie. Teams moeten hun vindingrijkheid gebruiken om te bepalen in welke volgorde de machines worden ingezet en wie wat doet. Dit betekent dat het eindresultaat een weergave is van hun inspanningen, inventiviteit en communicatie.

Het interessante aan The Mouse Trap Game is dat teams zich bewust zijn van het grotere geheel, omdat elke structuur op de juiste manier moet worden gebouwd en in de juiste positie moet worden geplaatst om alles te laten werken.

1 - 1,5 uur

10 - 60 personen

Samenwerking, Indoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels