The Mouse Trap Game

Je herinnert je ongetwijfeld het bordspel Muizenval. Puur jeugdsentiment. Voor deze businessgame hebben we bepaalde principes van het bordspel overgenomen en omgevormd tot een corporate teambuilding activiteit.

Samen met jouw team bouw je een reeks enorme constructies die een verbazingwekkende geoliede machine in gang zet als ze in de juiste volgorde zijn geplaatst. Iedere constructie activeert op een ingenieuze wijze de volgende constructie. Nét zoals in jouw bedrijf trouwens, waarbij verschillende departementen samenwerken om tot een knap resultaat te komen.

The Mouse Trap Game is een teamevent waarbij de nadruk ligt op samen werken eerder dan competitie. Teams moeten hun vindingrijkheid gebruiken om te bepalen in welke volgorde de machines worden ingezet en wie wat doet. Dit betekent dat het eindresultaat een weergave is van hun inspanningen, inventiviteit en communicatie.

Het interessante aan The Mouse Trap Game is dat teams zich bewust zijn van het grotere geheel, omdat elke structuur op de juiste manier moet worden gebouwd en in de juiste positie moet worden geplaatst om alles te laten werken.

  • Teamfactor 95% 95%
  • Creativiteit 85% 85%
  • Fysiek 10% 10%

Duurtijd 1 – 1,5 uur

Deelnemers 10 – 60 personen

Locatie 100% mobiel

Ready to Make a Change?

+32 479 633 088

Book a meeting

Toch nog even grasduinen door onze andere teambuildings?