Schapendrijven

 

  • Teamfactor 90%
  • Creativiteit 20%
  • Fysiek 45%

Duurtijd 1 – 2 uur    Deelnemers 10 – 100 personen    Locatie 100% mobiel

Het schapendrijven met border collies is zowel fascinerend om naar te kijken als uniek om uit te voeren met uw team. Het is een uitstekende metafoor om de begrippen communicatie en samenwerking in een ongewone context vorm te geven. Het schapendrijven met border collies is een heerlijk ontspannen en indrukwekkende meetingbreak : in de buitenlucht, met honden en schapen en onder leiding van ervaren professionals.

De workshop schapendrijven bestaat uit een demonstratie waarin u kunt genieten van de training van de border collie voor het schapenwerk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de schapen en de honden. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als teambuilding.

Vraag meer info over Schapendrijven.

  • Contactgegevens

Deze workshop was ronduit fantastisch. Ons team heeft enorm veel plezier beleefd én we hebben effectief goed moeten samenwerken om alles tot een goed einde te kunnen brengen.
De algemene demonstratie en de verschillende (ludieke) opdrachtjes werden door de schapenherder op een energieke en leerrijke manier gebracht!

Sofie - Estée Lauder