Teambuilding Schapendrijven – communicatie in een ongewone context

Schapen hebben niet de neiging om zomaar te doen wat wij ervan verwachten. Willen we ze gericht in beweging krijgen, dan moeten ze gedreven worden. Wij tonen dit voor met de border collie – nadien is het aan jullie, als groep. 

De Teambuilding Schapendrijven is een unieke metafoor om de begrippen samenwerking en communicatie vorm te geven. 

1 - 2 uur

10 - 100 personen

Teambuilding

Schapendrijven

Het schapendrijven met border collies is zowel fascinerend om naar te kijken als uniek om uit te voeren met uw team. Het is een uitstekende metafoor om de begrippen communicatie en samenwerking in een ongewone context vorm te geven. Het schapendrijven met border collies is een heerlijk ontspannen en indrukwekkende meetingbreak : in de buitenlucht, met honden en schapen en onder leiding van ervaren professionals.

De workshop schapendrijven bestaat uit een demonstratie waarin u kunt genieten van de training van de border collie voor het schapenwerk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de schapen en de honden. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als teambuilding.

1 - 2 uur

10 - 100 personen

Samenwerking, Outdoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels

Deze workshop schapendrijven was ronduit fantastisch. Ons team heeft enorm veel plezier beleefd én we hebben effectief goed moeten samenwerken om alles tot een goed einde te kunnen brengen.
De algemene demonstratie en de verschillende (ludieke) opdrachtjes werden door de schapenherder op een energieke en leerrijke manier gebracht!

Ready to Make a Change?

+32 479 633 088

info@moodmaker.be

Book a meeting

Toch nog even grasduinen door onze andere teambuildings?