Contacteer ons direct! 0479 633 088 of info@moodmaker.be

Taiko Drums

 

Duurtijd
1 – 4 uur


Deelnemers
10 – 50 personen


Opties
Bustransport, Foto- of videoreportage, Meeting,…


Locatie
België en buurlanden


Budget
Contacteer ons voor budget

De Japanse taiko-traditie is een krachtige mix van ritme, dynamisch gevoel en menselijke geest. Taiko is bij uitstek een groepsgebeuren waarbij elk individu geconfronteerd wordt met zichzelf, maar waarbij het samenspel van de groep de individuele tekortkomingen qua ritmegevoel of techniek ruimschoots compenseert.

Ons taiko programma zorgt ervoor dat elke groep op het einde van de workshop een fantastisch taiko optreden kan brengen. Het succes van het team in taiko vraagt om toewijding, rekening houden met elkaar, steun, vertrouwen en enthousiasme : dezelfde principes die succesvolle teams in zaken drijft.

Geen enkele andere teambuilding activiteit is zowel volledig afhankelijk van teamwork en toch toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, fysieke mogelijkheden of muzikaal talent. Deze gedeelde ervaring is écht nieuw voor iedereen.

Het is perfect mogelijk om met een groep absolute beginners na een workshop van slechts anderhalf uur samen een taikostuk te spelen.

De basistechnieken van het taiko worden op een ontspannen en informatieve wijze aangeleerd, en er wordt ook aandacht besteed aan de achterliggende filosofie die sterk aanleunt bij de meer gekende Japanse martial arts.
Geef uw medewerkers een leerrijke en ontspannende ervaring, op het bedrijf of op verplaatsing.

  • Teamfactor 95%
  • Creativiteit 75%
  • Fysiek 45%

Vraag meer info over Taiko Drums.

  • Contactgegevens

Hello Sofie,

Het Taiko drummen is inderdaad een heel leuke activiteit en onze mensen waren echt enthousiast!

Groot compliment aan de man die de Taikoles gaf, alles staat of valt met zijn performance. Hij heeft dat heel goed gedaan, goeie mix van humor, drummen, maar vooral ook de betekenis van Taiko en we werden allemaal meegenomen door zijn passie!

We zullen zeker veel reclame maken voor julie!

Inge - Noesis Solutions

Wij organiseren met veel enthousiasme uw event.

Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt.
Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken.