Trombone Orchestra

  • Teamfactor 95% 95%
  • Creativiteit 85% 85%
  • Fysiek 15% 15%

Duurtijd 0,5 – 1,5 uur    Deelnemers 10 – 250 personen    Locatie 100% mobiel

Tijdens deze muzikale workshop ga je met jouw team aan de slag met de pBone, een felgekleurde plastic trombone. Met deze workshop wordt iedereen muzikant!

Hoe zit het met ademhalen? Hoe zet je de trombone in elkaar? En vooral, hoe krijg je een goed geluid uit het instrument?

Deze Trombone Orchestra is een bijzonder creatieve teambuilding waarbij het gehele team samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel, een spetterend optreden !

Het succes van deze workshop vraagt om toewijding, rekening houden met elkaar, steun, vertrouwen en enthousiasme : dezelfde principes die succesvolle teams drijft in business.

Veelgestelde Vragen

Met hoeveel personen kunnen we deelnemen?

De teambuilding Chain Reaction is mogelijk voor groepen van 16 tot 300 personen. Zijn jullie met meer / minder? Vul het formulier hiernaast even in, we werken graag een creatieve oplossing uit.

Kan iedereen deelnemen?

Ja hoor! Dat is namelijk de bedoeling van een teambuilding!

Onze teambuilding Chain Reaction legt de klemtoon op samenwerking en onderlinge communicatie. Deze teambuildingactiviteit is niet uitgesproken technisch en spreekt vrijwel iedereen aan.

Kan deze teambuilding ook outdoor?

De Trombone Orchestra kan zowel in- als outdoor georganiseerd worden. Neem met het Belgische weer geen risico en voorzie sowieso een zaal als alternatief.

Waar kunnen jullie de Trombone Orchestra organiseren?

De Trombone Orchestra is 100% mobiel – we hebben deze teambuilding al in het hele land georganiseerd. We nemen onze materialen gewoon mee naar de locatie / regio van uw voorkeur!

De Trombone Orchestra vergt niet veel plaats, we hebben enkel nood aan een ruime zaal.

Hou ook rekening met de lawaaihinder dat de Trombone Workshop met zich meebrengt.

Zijn jullie op zoek naar een goede locatie in jullie buurt, neem dan eens een kijkje naar de locaties waar we geregeld mee samenwerken. Maar natuurlijk kunnen we ook terecht bij andere eventlocaties. Een goede plek om te zoeken is www.dnls.be.

Hoe lang duurt de Trombone Orchestra?

De Trombone Orchestra kan ingezet worden voor 30 minuten tot anderhalf uur.

Desgewenst kunnen we de Trombone Orchestra uitbreiden met een andere activiteit om zo een langere periode te vullen. Zo wordt de Trombone Orchestra regelmatig gecombineerd met onze VR Bomontmanteling of Chain Reaction.

De opbouw en afbouw van deze teambuilding duurt niet zo lang. We zullen een goed uurtje op voorhand aankomen om zo alle materialen netjes klaar te leggen. Een uurtje na de teambuilding zijn we opgeruimd en is de zaal terug vrij.

Hoe groot moet de locatie zijn?

Voor de Trombone Orchestra hebben we een ruime zaal of buitenruimte nodig. Reken op volgende oppervlakte:

  • 16 – 40 personen : 100m² (of ruimer)
  • > 40 personen : 1,5m² per persoon (of ruimer)

Voor groepen groter dan 100 personen werken we ook het liefste met een podium.

Hoeveel teams maken we?

Voor deze teamactiviteit wordt jullie team niet onderverdeeld in groepjes. Het is een groepsgebeuren waarbij er samen gewerkt wordt aan het eindresultaat.

Vraag meer info over Trombone Orchestra.

  • Contactgegevens