Virtual Bomb

  • Teamfactor 95% 95%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Fysiek 5% 5%

Duurtijd 1 à 1,5 uur    Deelnemers 8 – 90 personen    Locatie 100% mobiel

“Keep Talking and Nobody Explodes”

The Virual Bomb is een teamactiviteit waarbij teamwork een absolute must is om dit spel tot een goed einde te kunnen brengen. Uiteraard kan je niet alles alleen oplossen : er is een team nodig. Je zal dus hulp moeten vragen en aanbieden.

Slechts één speler is gevangen in een virtuele kamer en kan een tikkende tijdbom zien. Hij moet de ingewikkelde bom trachten te omschrijven aan de “bomexperten” die enkel een handleiding hebben om de verschillende raadsels en puzzels die zich in de bom bevinden te decoderen.

De tijd tikt,…. hou het hoofd koel want de bom moet tijdig ontmanteld worden! Deze teambuilding vraagt een heel efficiënte communicatie en een hechte samenwerking om alles tot een goed einde te brengen.

Boek nu jouw virtuele bomervaring!

Veelgestelde Vragen

Met hoeveel personen kunnen we deelnemen?

De teambuilding VR Bomontmanteling is mogelijk voor groepen van 8 tot 90 personen. Zijn jullie met meer / minder? Vul het formulier hiernaast even in, we werken graag een creatieve oplossing uit.

Kan iedereen deelnemen?

Ja hoor! Dat is namelijk de bedoeling van een teambuilding! Onze teambuilding VR Bomontmanteling legt de klemtoon op samenwerking en onderlinge communicatie. Deze teambuildingactiviteit is niet uitgesproken technisch en spreekt vrijwel iedereen aan.

Kan deze teambuilding outdoor?

VR Bomontmanteling kan best indoor georganiseerd worden. Indien het weer het toelaat (windstil en geen regen) kan er eventueel naar buiten gegaan worden.

Waar kan deze teambuilding georganiseerd worden?

Onze VR Bomontmanteling is 100% mobiel – we hebben deze teambuilding al in het hele land georganiseerd. We nemen onze materialen gewoon mee naar de locatie / regio van uw voorkeur!

De VR Bomontmanteling vergt niet veel plaats, we hebben enkel nood aan tafels en stoelen. We maken groepjes van 3 à 5 personen. De tafels van deze groepjes kunnen best wat uit elkaar staan aangezien er toch wat wordt gelachen en/of geroepen 😉

Zijn jullie op zoek naar een goede locatie in jullie buurt, neem dan eens een kijkje naar de locaties waar we geregeld mee samenwerken. Maar natuurlijk kunnen we ook terecht bij andere eventlocaties. Een goede plek om te zoeken is www.dnls.be.

Hoe lang duurt de VR Bomontmanteling?

Deze teambuilding vormt het kader voor een ludieke activiteit van ongeveer 1 à 1,5 uur.

Desgewenst kunnen we de VR Bomontmanteling uitbreiden met een andere activiteit om zo een langere periode te vullen. Zo wordt de VR Bomontmanteling regelmatig gecombineerd met onze Chain Reaction (indoor) of Highland Games (outdoor).

De opbouw en afbouw van deze teambuilding duurt niet zo lang. We zullen een goed uurtje op voorhand aankomen om zo alle materialen netjes klaar te leggen. Een half uur na de teambuilding zijn we opgeruimd en is de zaal terug vrij.

Hoeveel teams maken we?

We delen jullie op in groepjes van 3 tot 5 personen. Jullie mogen de teams op voorhand indelen (wij roepen de teamverdeling wel om) of jullie kunnen de deelnemers vrij laten kiezen.

Vraag meer info over Virtual Bomb.

  • Contactgegevens