Zeepkisten Grand Prix

  • Teamfactor 95% 95%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Fysiek 55% 55%

Duurtijd 2 – 4 uur    Deelnemers 20 – 160 personen    Locatie 100% mobiel

Elk team krijgt een bouwpakket met dezelfde materialen en gereedschap om een Zeepkist te ontwikkelen. Onder begeleiding wordt er naar hartenlust overlegd, gebouwd en geschilderd.

De zeepkistenrace is dé manier om elkaar in teamverband beter te leren kennen. Wie neemt de leiding? Welke collega ontpopt zich als een ontwerptalent? Welke collega is een waaghals en bestuurt de zeepkist?

Communicatie én samenwerking vormen de basis voor deze teamactiviteit. Zonder overleg kom je als team niet tot de gewenste resultaten.

In een ontzettend spannende zeepkistenrace wordt de zeepkist ‘uitgetest’. Zit de techniek volledig goed? Maakt hij voldoende snelheid? Ja? Dan komt jouw team wellicht als winnaar uit de bus !

Veelgestelde Vragen

Met hoeveel personen kunnen we deelnemen?

De Zeepkisten Grand Prix is mogelijk voor groepen vanaf 20 tot 100 personen. Zijn jullie met meer / minder? Vul het formulier hiernaast even in, we werken graag een creatieve oplossing uit.

Kan iedereen deelnemen?

Ja hoor! Dat is namelijk de bedoeling van een teambuilding!

De Zeepkisten Grand Prix legt de klemtoon op samenwerking en creativiteit. Deze teamactiviteit betrekt iedereen in het volledige bouwproces. Zwangere dames of mensen met rugklachten doen best niet mee aan de Race op het einde van het teamevent.

Kan de Zeepkisten Grand Prix ook indoor?

Zowel het bouwen van de zeepkist als de wedstrijd achteraf kan zowel binnen als buiten (indien het niet regent) gebeuren.

Waar kunnen jullie de Zeepkisten Grand Prix organiseren?

De Zeepkisten Grand Prix is 100% mobiel – we hebben deze teambuilding al in het hele land georganiseerd. We nemen onze materialen gewoon mee naar de locatie / regio van uw voorkeur!

Het bouwen van de zeepkisten gebeurt indoor. Hiervoor hebben we een ruime zaal nodig. Reken op volgende oppervlakte :

  • 16 – 40 personen : 100m² (of ruimer)
  • > 40 personen : 2,5m² per persoon (of ruimer)

Bij mooi weer kan het bouwen uiteraard ook buiten gebeuren. Voorzie sowieso een zaal dan kunnen we op de dag zelf alle kanten uit ifv het weer.

De wedstrijd met de zeepkisten kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden. Indoor hebben we nood aan een hele grote zaal/expohal. Outdoor gebeurt de wedstrijd op een ruime & verharde ondergrond of een groot grasveld. Een licht hellend terrein is ook mogelijk.

Zijn jullie op zoek naar een goede locatie in jullie buurt, neem dan eens een kijkje naar de locaties waar we geregeld mee samenwerken. Maar natuurlijk kunnen we ook terecht bij andere eventlocaties. Een goede plek om te zoeken is www.dnls.be.

Hoe lang duurt de Zeepkisten Grand Prix?

De Zeepkisten Grand Prix vormt het kader voor een ludieke activiteit van ongeveer 2 à 4 uur.

Wij rekenen ongeveer 1,5 uur tijd voor de opbouw en ongeveer 1 uur voor de afbouw. We zullen een goede 2 uur op voorhand aankomen om zo alle materialen netjes klaar te leggen. Eén uurtje na de teambuilding zijn we opgeruimd en is de zaal terug vrij. Hou dus zeker rekening met onze opbouw en afbouw voor de flow van je evenement.

Hoe groot moet de locatie zijn?

Voor de Zeepkisten Grand Prix hebben we een ruime zaal nodig. Reken op volgende oppervlakte :

  • 16 – 40 personen : 100m² (of ruimer)
  • > 40 personen : 2,5m² per persoon (of ruimer)

De bouw van de zeepkisten gebeurt op rechthoekige tafels. Een ideale lengte is 1m60 à 2m00 per tafel. Meestal worden die tafels door de locatie voorzien.

Bij mooi weer kan het bouwen van de zeepkist buiten gebeuren. Voorzie dan een grasveld of een verhard oppervlak.

We nemen heel wat materialen mee. Hou er aub rekening mee dat deze zaal makkelijk moet zijn om te laden en lossen. Etages zonder lift moeten op voorhand gekend zijn. Een parkeerplaats voor een grote bestelwagen in de onmiddellijke buurt van de locatie is ook nodig.

Hoeveel teams maken we?

We richten naar teams van 8 à 10 personen.

Jullie mogen de teams op voorhand indelen (wij roepen de teamverdeling wel om) of jullie kunnen de deelnemers vrij laten kiezen.

Hoeveel tafels moeten we voorzien?

Het aantal tafels hangt af van de oppervlakte van de zaal, het aantal deelnemers en de grootte van de tafels. Reken op 1 tafel/team (8 à 10 personen) plus enkele tafels voor onze materialen (ongeveer 10 tafels voor 50 deelnemers, 15 tafels voor 100 deelnemers).

Vraag meer info over de Zeepkisten GP.

  • Contactgegevens