Teambuilding Zeepkisten GP – bouw, pimp en race 

Een zeepkist is méér dan louter wat planken en wielen en dus vereist het bouwen ervan groepswerk, overleg en communicatie. Tijdens de Teambuilding Zeepkistenrace gaan jullie als team aan de slag : jullie bouwen de zeepkist, testen de veiligheid en personaliseren het koetswerk. Welk team wint de race en welk team heeft de meest unieke bolide gebouwd?

2 - 4 uur

10 - 160 personen

Teambuilding

Zeepkistenrace

Elk team krijgt een bouwpakket met dezelfde materialen en gereedschap om een Zeepkist te ontwikkelen. Onder begeleiding wordt er naar hartenlust overlegd, gebouwd en geschilderd.

De zeepkistenrace is dé manier om elkaar in teamverband beter te leren kennen. Wie neemt de leiding? Welke collega ontpopt zich als een ontwerptalent? Welke collega is een waaghals en bestuurt de zeepkist?

Communicatie én samenwerking vormen de basis voor deze teamactiviteit. Zonder overleg kom je als team niet tot de gewenste resultaten.

In een ontzettend spannende zeepkistenrace wordt de zeepkist ‘uitgetest’. Zit de techniek volledig goed? Maakt hij voldoende snelheid? Ja? Dan komt jouw team wellicht als winnaar uit de bus !

2 - 4 uur

10 - 160 personen

Samenwerking, Competitie, Outdoor

België en Europa

Nederlands, Frans, Engels