Een hecht functionerend team is een must voor elk bedrijf.

 

Teambuilding ontspant! Teambuilding verbroedert!

 

Het ideale moment om dichter bij uw collega’s en medewerkers te staan.

Als zaakvoerder, manager of HR-medewerker weet u dat een hecht functionerend team een must is voor elk bedrijf. En u weet dat het organiseren van een teambuilding daar perfect aan bijdraagt.

Teambuilding verbroedert! Teambuilding ontspant en is een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer.

U weet dat u de organisatie van uw teambuilding niet aan het toeval kan overlaten en dat de samenwerking met een betrouwbare evenementenpartner uw impact kan vergroten. U bent een professional. Wij ook.

Moodmaker organiseert teambuildings. We doen dit met veel goesting en – het mag gezegd – ook met succes. Ieder jaar voert Moodmaker zo een 270 teambuilding events uit en evenveel keer geven de Moodmakers het beste van zichzelf.

Moodmaker bezorgt jouw groep een onvergetelijke en originele teambuilding. Maar bovenal zijn we entertainers pur sang en werken we met heel veel passie aan uw event.

Wij werken zowel voor multinationals als kleine bedrijven.

100% Referenties

Al onze klanten zijn 100% referenties. En daar zijn we trots op.

Neem contact op met de bedrijven in ons portfolio en vraag hen gerust naar ons.

Hello Yves,

Our group had an amazing and memorable experience with you and your excellent team on the ’Make a Film in One Day’ team building event in Antwerp.

I would like to thank you again for your flexibility, professionalism, enthusiasm and reliability you showed during our cooperation. Not only had we great fun together while making the movies, but watching the outcomes will make sure we will never forget about these times!

Veronika

Finalyse

Heel leuke ervaring en super goede organisatie! Het dynamisme van Yves en Sofie zorgen voor een goede sfeer tijdens de teambuilding Schotse Highland Games. Zeker voor herhaling vatbaar.
De afwisseling tussen fysieke proeven en opdrachten rond samenwerking en communicatie vonden we super. Zo heeft iedereen fun.

Bedankt!

Jeroen

Jeroen

Barry Callebaut

Dag Yves,

Wat de teambuilding betreft wil ik je nogmaals persoonlijk van harte danken!!! De organisatie van jullie was top! Bovendien heb ik jullie al bij verschillende mensen aanbevolen en site doorgegeven… Hopelijk volgen hier dus extra activiteiten uit voor jullie.

Ik heb van verschillende mensen hier gehoord dat het de beste teambuilding ooit was! En dat wil al iets zeggen gezien het feit dat hier verschillende mensen al 20-25 jaar (of meer) dienst hebben en dus al wat op hun ‘palmares’ hebben staan…

Als ik volgend jaar de kans krijg terug iets te mogen organiseren (een taak die mij tot nu toe al 4 jaar op rij werd gegeven) ga ik met veel zekerheid terug aan jullie denken.

Een hele dikke merci voor alles, Yves! En ook aan uw collega’s de groeten!

BTW: het is misschien wat vroeg maar toch nu alvast een prettig eindejaar en een gezond 2016!

Groeten,
Dimi

Dimitri

KBC Verzekeringen

Ik geef even de feedback door over de haka vanuit de survey die ik heb gestuurd: die was ronduit positief.
Velen gaven aan dat het een activiteit was die buiten hun comfortzone lag, maar dat ze het heel fijn hebben gevonden eens ze mee waren in de flow.

Nu een week later wordt er op de werkvloer nog regelmatig naar verwezen… Zoals eerder gezegd, het heeft z’n doel niet gemist; zo’n gemeenschappelijke energieke ervaring doet goed aan de teamspirit, ook nadien.

Kristien

Proximus