Originele ideeën voor een geslaagde teambuilding activiteit

Teambuilding… een pauze om te groeien.

Tijd investeren om productiviteit te verhogen.

Ontdek onze interactieve teambuildings.
Games die jouw collega’s uitdagen, stimuleren en ontspannen.

You are in good company

Een teambuilding, goed aangepakt, kan collega’s, afdelingen

en zelfs hele bedrijven naar een hoger niveau tillen.

Boek nu uw teambuilding en beleef samen een onvergetelijke dag!

Ready to Make a Change?

+32 479 633 088

info@moodmaker.be

Book a meeting

Een Teambuilding laat collega’s samenwerken, communiceren, lachen,… Teambuilding is een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Logisch dat teambuilding events niet meer weg te denken zijn in de huidige bedrijfswereld.

 

Teambuilding is FUN.

Teambuilding is FUNDAMENTAL.

Teambuilding is FUNTASTIC!

Moodmaker Events is een specialist in het brengen van teambuilding activiteiten.

Voor elk teambuilding event trachten we onze naam “Moodmaker” waar te maken: het scheppen van een unieke sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Al onze teambuilding activiteiten zijn fun, actief, in groep en geschikt voor iedereen,… exact waar je naar op zoek bent.

Kies een activiteit die past bij uw groep (leeftijd, achtergrond, verwachtingen,…) en zorg ervoor dat je telkens een nieuwe en verrassende teambuilding voorstelt. Laat Moodmaker u hierin adviseren.

Bij de organisatie van uw teamevent hou je best de doelstellingen van uw teamevent in het oog. Wat wil je bereiken? Bijvoorbeeld “de violen gelijk stemmen”, “de batterijen opladen”, “de neuzen van de werknemers in dezelfde richting krijgen”,… Of anders gezegd : Belonen? Fun? Mensen met elkaar laten kennismaken? Motiveren? Informeren?

Uiteraard bekijk je ook de praktische parameters van uw event : datum, timing, budget, stad of regio, aantal personen, met of zonder partner,…

Moodmaker is een ervaren eventpartner en we kunnen dikwijls last minute werken. Toch is het interessant om vroeg genoeg aan de organisatie van je teamevent te beginnen. Zo heb je de grootste keuze aan beschikbare data, locaties, genres van activiteiten,…