- Just for Fun, Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Indoor -

F1 Race Performance

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

F1 Race Performance is een strategische activiteit die tactiek, rolverdeling en communicatie vereist. Welk team slaagt erin om de snelste racewagen te bouwen, het meest performante pit-team samen te stellen en zijn driver de beste trainingen aan te bieden?

Keuzes dienen gemaakt te worden en de tijd en middelen zijn beperkt. Kies je voor industriële spionage of verwerf je extra budgetten via het PR-agentschap? Ga je vol gas vooruit met je team of ben je gericht op het smeden van allianties? Of misschien voel je er wel iets voor om een ander team botweg te saboteren.

F1 Race Performance wordt door elk team anders ingevuld en de keuzes die je als team maakt, zorgen voor een verschillend spelverloop.

Waarom kiezen voor F1 Race Performance als teambuilding?

Deze indoor / tablet-based game daagt de deelnemers uit om na te denken over de definitie van “winnen”. Tevens dienen beperkte middelen en tijd op een juiste wijze aangewend te worden : racewagen, pit-team en driver. F1 Race Performance stelt de deelnemers voor dilemma’s en laat hen duidelijke keuzes maken.

Deze teambuilding is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel een geweldige, energieke teambuilding als een waardevol, leerrijk resultaat. Met F1 Race Performance heb je beiden.

Wist je dat...

Vele traditionele teambuilding activiteiten hebben een rechtlijnig verloop : van A naar B tot het einde. Dergelijke activiteiten gaan voorbij aan hoe moderne teams werken.

Moodmaker heeft F1 Race Performance ontwikkelt met het idee om de deelnemers een zo ruim mogelijke keuze te geven. Het doel is gekend, de weg ernaar toe wordt ingevuld door elk team afzonderlijk. Dit betekent dat elk spelverloop van deze teambuilding onvoorspelbaar is… (ook voor ons) en dat de deelnemers zich moeten aanpassen aan de tactiek van de andere teams. Volg je wegen of maak je paden? De keuze is aan jullie.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven