- Just for Fun, Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Indoor -

F1 Race Performance

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

F1 Race Performance is een strategische teambuilding waarin tactiek, rolverdeling en communicatie centraal staan. Welk team slaagt erin de snelste wagen te bouwen, de beste pitcrew samen te stellen en zijn racer de beste trainingen aan te bieden?

Er moeten knopen doorgehakt worden en de tijd en middelen zijn beperkt. Kies je voor industriële spionage of ga je voor meer budget door gerichte PR? Geef je plankgas met je team of ben je bereid om allianties aan te gaan? Of misschien voel je er wel iets voor om een ander team botweg te saboteren!

F1 Race Performance wordt door elk team anders ingevuld en de keuzes die je als team maakt, zorgen voor een heel verschillend spelverloop.

Waarom kiezen voor F1 Race Performance als teambuilding?

Deze indoor / tablet-based game daagt de deelnemers uit om na te denken over wat winnen precies betekent. Tevens dienen beperkte middelen en tijd op een juiste wijze aangewend te worden : racewagen, pitcrew en racer. F1 Race Performance stelt de deelnemers voor dilemma’s en laat hen duidelijke keuzes maken.

Deze teambuilding is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel een geweldige, energieke teambuilding als een waardevol, leerrijk resultaat. Met F1 Race Performance ben je verzekerd van beide.

Wist je dat...

Heel wat traditionele teambuildingactiviteiten hebben een rechtlijnig verloop: van A naar B en zo tot het einde. Dergelijke activiteiten gaan echter voorbij aan hoe moderne teams functioneren.

Moodmaker heeft F1 Race Performance ontwikkeld met het idee om de deelnemers een zo ruim mogelijke keuze te geven. Het doel is bekend, maar de weg erheen wordt door elk team afzonderlijk ingevuld. Dat betekent natuurlijk dat het spelverloop van deze teambuilding volstrekt onvoorspelbaar is (ook voor ons!) en dat de deelnemers zich moeten aanpassen aan de tactiek van de andere teams. Volg je bestaande wegen of baan je zelf een pad? Aan jou de keuze!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven