Moodmaker Teambuilding

 

En 9 andere redenen om voor Moodmaker te kiezen voor jullie teambuilding organisatie.

Je wordt ontzorgd

Fantastisch! Je hebt de eer de teambuilding voor je collega’s te organiseren. De kans is groot dat dit echter niet je dagdagelijkse taak is.

Dat treft. Dit is wat Moodmaker elke dag doet. Teambuilding is onze metier, onze passie. Wij helpen jou doorheen deze organisatie en zorgen ervoor dat ook jij kan genieten van een ontspannen teambuilding. En weet je wat? Nobody ever got fired for choosing Moodmaker!

Premium Event Quality

Moodmaker biedt eersteklas teambuildingevents aan. We trekken aandacht door onze hoge kwaliteit en onze nieuwe teambuilding ideeën op de markt.

Kwaliteit betekent voor ons het volledig voldoen aan de verwachtingen die we wekken en beschrijven.

We handelen in het belang van onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers. We voelen ons verbonden als één familie.

Een ervaren teambuildingorganisator

Moodmaker is gestart in 2005. Time flies when you’re having fun.

Ieder jaar organiseert Moodmaker zo een 270 teambuilding events en evenveel keer geven de Moodmakers het beste van zichzelf. Elke keer maken we onze naam “Moodmaker” waar.

We werken zowel voor KMO’s als multinationals en we zijn overtuigd dat we ook bij jouw collega’s een glimlach op het gezicht kunnen toveren.

Goochelworkshop

We spreken jullie taal

We voeren onze teambuilding events uit in het Nederlands, Frans of Engels. Of een combinatie van voorgaande. Zo voelt iedereen zich aangesproken.

“We spreken jouw taal” houdt voor ons ook duidelijke, eerlijke en open communicatie in. Geen blabla, geen buzzwords. Wel transparantie en resultaatgerichtheid.

Een lange adem

Door onze beproefde methodiek, zijn we in staat grote projecten tot in de puntjes af te werken. Terwijl jij op elk moment volledige controle en feedbackmogelijkheid hebt.

Vanaf het begin, over de uitvoering, tot het einde. We rijden de koers uit. We kennen de weg, en leggen die samen met jou af.

100% referenties

Al onze klanten zijn referenties. En daar zijn we trots op. Neem contact op met de bedrijven in ons portfolio, en vraag hen naar ons.

Goochelworkshop

Zakenmensen

We zijn zelf zaakvoerder. En weten dus met welke budgettaire en tijdslimieten een bedrijf te kampen heeft.
Samen onderzoeken we wat nuttig kan zijn voor jouw teambuilding event en wat overbodige luxe is.

Je krijgt van ons een realistisch, concreet voorstel, passend bij jouw doelstellingen.

Groen van doen

We hebben al onze teambuilding events onder de loep genomen en het gebruik van consumables drastisch verminderd.

Daarom is er bij de teambuildings van Moodmaker praktisch geen afval – en als dat er is, wordt het maximaal gerecycled.

Teambuilding doorheen het jaar en doorheen het land

Nagenoeg al onze teambuildingconcepten kunnen georganiseerd worden doorheen het gehele jaar. Heb je een outdoor event geboekt en maak je je zorgen over het weer? Indien mogelijk bieden we een alternatief indoor teambuilding programma aan.

En natuurlijk zijn onze teambuildingactiviteiten 100% mobiel. We kunnen deze organiseren doorheen België en Europa.

Kettingreactie

Ready to Make a Change?

+32 479 633 088

Book a meeting