- Just for Fun, Indoor -

At the Races

Icoon duurtijd

0.5 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

Lukt het jou om jouw paard als eerste over de finishlijn te laten draven? Of heeft jouw paard nog een extra training nodig? Ga je wedden op één van de paarden? Of ga je stiekem één van de andere teams saboteren?

Kleine teams van drie of vijf collega’s spelen met en tegen elkaar. De races worden op groot scherm bekeken en alle aanwezigen kijken vol verwachting toe. De teams beslissen voor elk van de zes races wat ze gaan doen.

Houd je strategie stand of moet je bijsturen?

Waarom kiezen voor At the Races als teambuilding?

At the Races is een spel ontworpen voor grote groepen om alle opwinding van de renbaan te ervaren! At the Races is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke, sociale activiteit, bijvoorbeeld na het werk of als ijsbreker tijdens een receptie.

At the Races is snel te leren en leuk om te spelen. Hoewel iedereen individueel speelt en zijn eigen acties kiest, bewijst het spel steevast dat teams die hun acties samen plannen en coördineren het meest succesvol zijn – en wie houdt er nu niet van om te winnen?

Met At the Races maak je altijd een goede keuze. Snel en eenvoudig in te zetten en spreekt vrijwel iedereen aan.

Wist je dat...

Moodmaker heeft At the Races aan zijn portfolio toegevoegd als antwoord op de groeiende vraag naar activiteiten die zowel snel in te zetten zijn als haalbaar voor grote groepen. Een game die daarenboven mensen ongedwongen laat lachen en samenwerken.

En we geven het toe. At the Races wordt hier vaak onder de Moodmakers gespeeld! Gewoon even als lunchbreak of als afsluiter van de week met een hapje en een drankje.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven