- Energisers & Meeting breaks -

At the Races

Icoon duurtijd

0.5 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

Lukt het je om jouw paard als eerste over de finishlijn te laten draven? Of heeft je ros meer training nodig? Durf je te wedden op een van de paarden? Of beslis je om stiekem een van de andere teams te saboteren?

Kleine teams van drie of vijf collega’s spelen met en tegen elkaar en bepalen voor elke wedstrijd de perfecte tactiek … of dat denken ze toch! Wanneer het startschot weerklinkt, stijgt de spanning en kijken de aanwezigen nagelbijtend naar het verloop van de race op groot scherm.

Houdt jouw strategie zes races lang stand of moet je tijdig bijsturen?

Waarom kiezen voor At the Races als teambuilding?

At the Races is een spel ontworpen voor grote groepen om alle opwinding van de renbaan te ervaren! Deze teambuilding is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en sociale activiteit, bijvoorbeeld na het werk of als ijsbreker tijdens een receptie.

At the Races is snel te leren en leuk om te spelen. Hoewel iedereen individueel speelt en zijn of haar eigen acties kiest, bewijst het spel steevast dat teams die hun acties samen plannen en coördineren het meest succesvol zijn – en wie houdt er nu niet van om te winnen?

Met At the Races maak je altijd een goede keuze. Het is een activiteit die snel en eenvoudig in te zetten is en vrijwel iedereen aanspreekt.

Wist je dat...

Moodmaker heeft At the Races aan zijn portfolio toegevoegd als antwoord op de groeiende vraag naar activiteiten die zowel snel inzetbaar zijn als haalbaar voor grote groepen. Het is bovendien een game die mensen op een ongedwongen manier laat samenwerken, met een grote glimlach erbovenop.

En we moeten het toegeven: At the Races wordt hier vaak onder de Moodmakers gespeeld! Gewoon even als lunchbreak of als afsluiter van de week, met een hapje en een drankje.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven