- Communicatie aanscherpen, Energisers & Meeting breaks, Just for Fun -

Connections

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 600

Connections is hét spel om jullie bedrijfsevenement te starten. Deze korte energizer stimuleert het netwerken onder de collega’s en zorgt ervoor dat jullie elkaar snel beter leren kennen.

Individueel of in kleine groepjes van 2 à 3 deelnemers gaan jullie aan de hand van een tablet of smartphone de ‘connectie’ aan met de andere deelnemers. Jullie leren elkaar beter kennen aan de hand van bepaalde vragen of taken die verschijnen op jullie smartphone. Deze opdrachten zijn zo samengesteld dat je moet samenwerken en communiceren om elkaar te leren kennen of verrassende zaken van elkaar te weten te komen.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk selfies en video’s te maken met zoveel mogelijk verschillende deelnemers. Elke opgeloste opdracht levert teampunten op. Welk team zal aan het einde de hoogste score behalen?

Een zeer actieve én leerrijke energizer met een vleugje competitie!

Waarom kiezen voor Connections als teambuilding?

Bedrijven die Connections inplannen, zijn op zoek naar een korte en energieke activiteit waarbij de collega’s elkaar op een fijne manier leren kennen. Het resultaat is dat de deelnemers met elkaar connecteren aan de hand van allerlei leuke en verrassende vragen en/of taken. Deze vragen kunnen zowel ludiek zijn als bedrijfsgerelateerd.

 

Wist je dat...

Moodmaker heeft Connections ontwikkeld als energizer. Een ideale icebreaker om jullie meeting te starten of evengoed in te zetten als meetingbreak tijdens een conferentie of seminarie.

Omwille van de digitale component is deze energizer zeer vlot inzetbaar op jullie eigen smartphone of tablet.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven