- Samenwerken aan 1 doel, Indoor -

Team Town

Icoon duurtijd

2 - 3 uur

Icoon deelnemers

20 - 200

Welkom bij deze 100% unieke business game. Stel je een imaginaire stad voor, een nieuwe stad voor iedereen. Een metropool waar alles is zoals het hoort. Dit is precies wat jij en jouw collega’s vandaag zullen ontwerpen.

Een metropool is een complex systeem. Een leefbare stad heeft zowel oog voor het geheel als de details. Wonen en werken, transport, de ligging van het park, de school, het ziekenhuis,… Jullie missie? Kijk naar de toekomst en ontwerp dé ideale stad.

Aan het einde van het event worden de verschillende stadsdelen samengevoegd tot één grote metropool. Hef het glas op de toekomst van uw droomstad (die baadt in honderden lichtjes)!

Waarom kiezen voor Team Town als teambuilding?

Als bedrijf kies je voor Team Town als je op zoek bent naar een meer complexe opdracht. Tijdens Team Town bouwt ieder team zijn eigen stadsdeel, rekening houdend met de algemene vereisten van de stad.

Het samen ontwikkelen van één visie waar iedereen en elk stadsdeel zich in kan vinden, planning van de infrastructuur, het creëren van een harmonisch geheel,… Iedereen is belangrijk en draagt zijn steentje bij, net zoals in jouw bedrijf. Hoe meer deelnemers, hoe meer divers en uniek jullie stad zal zijn!

Wist je dat...

Teamtown is een complexe planningsopdracht. Maar laat je daar zeker niet door afschrikken. Dikwijls zien we de grootste intrinsieke motivatie bij meer complexe games. Mensen willen nu eenmaal graag bewijzen wat ze kunnen.

Deze opdracht is niet louter een business game; het is een visueel aantrekkelijk gebeuren. Zo baadt de stad letterlijk in duizenden lichtjes.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven