- Samenwerken aan 1 doel, Message Creator -

Team Town

Icoon duurtijd

2 - 3 uur

Icoon deelnemers

20 - 200

Welkom bij deze 100% unieke businessgame. Stel je een imaginaire stad voor, een metropool waar alles is zoals het hoort. Een nieuwe start voor iedereen. Dat is precies wat jij en jouw collega’s vandaag zullen ontwerpen.

Een metropool is een complex systeem. Een leefbare stad heeft zowel oog voor het geheel als de details. Wonen en werken, transport, de ligging van parken, scholen, ziekenhuizen en ga zo maar door. Jullie missie? Kijk naar de toekomst en creëer de ideale stad.

Op het einde van het event worden de verschillende stadsdelen samengevoegd tot één grote metropool. Hef het glas op de toekomst van je droomstad (die baadt in honderden lichtjes)!

Waarom kiezen voor Team Town als teambuilding?

Als bedrijf kies je voor Team Town als je op zoek bent naar een meer complexe opdracht. Tijdens Team Town bouwt ieder team zijn eigen stadsdeel, rekening houdend met de algemene vereisten van de stad.

Samen één visie uitwerken waarin iedereen en elk stadsdeel zich kan vinden, de infrastructuur plannen, een harmonisch geheel creëren: iedereen is belangrijk en draagt zijn of haar steentje bij, net zoals in jouw bedrijf. Hoe meer deelnemers, hoe diverser en unieker jullie stad zal zijn!

Wist je dat...

Team Town is een complexe planningsopdracht. Maar laat je daar zeker niet door afschrikken. Het is zelfs zo dat we vaak de grootste intrinsieke motivatie zien bij meer complexe games. Mensen willen nu eenmaal graag bewijzen wat ze kunnen.

Deze opdracht is bovendien meer dan een businessgame. Het is ook een visueel bijzonder aantrekkelijk gebeuren, waarbij de uiteindelijke stad letterlijk in duizenden lichtjes baadt.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven