- Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel, Gezonde competitie, Just for Fun -

Citygame – 100 Coins

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 200

Leer een stad kennen aan de hand van dit tactisch GPS-spel!

De deelnemers worden verdeeld in teams van +/- 5 à 6 personen. Elk van de groepen krijgt een tablet mee (voorzien door Moodmaker).

Op de tablet kunnen de deelnemers de verschillende locaties in de stad zien, samen met de coins die ze opleveren. Het idee is dat de teams van plaats naar plaats gaan. Eens op een locatie, opent een vraag op de tablet en voor elk goed antwoord krijgt het team het aangegeven aantal punten (coins). De meeste vragen leveren positieve coins op, maar sommige ook negatieve.

Het doel voor elk team is om precies 100 coins te krijgen. Meer nog, is elk team bereid info te delen? Er is immers pas een winnaar als iedereen de finalevraag correct kan beantwoorden. Daardoor is deze citygame niet enkel gericht op competitie maar heeft deze game ook een collaboratief element.

100 Coins is 100% personaliseerbaar, zowel de vragen die gesteld worden en als de locaties (incl start- en eindpunt). Als bedrijf kan je op die manier extra info en/of weetjes implementeren over een stad of over jullie bedrijf zelf.

Waarom kiezen voor deze Citygame als teambuilding?

Veel van de ondernemingen die 100 Coins als citygame boeken, willen een stadstour combineren met een unieke teambuildingervaring, vooral wanneer er collega’s uit het buitenland op bezoek zijn.

Bovendien biedt deze citygame lokale bedrijven vaak een nieuwe en frisse kijk op een stad & over het bedrijf zelf.

Wist je dat...

Een citygame is altijd een goede keuze wanneer je geen specifieke eventlocatie nodig hebt.

100 Coins kunnen we bovendien in elke stad implementeren, waardoor we perfect kunnen inspelen op jullie timing, locatie en budget. Deze teambuildingactiviteit wordt gespeeld op door ons voorziene tablets, zodat je als bedrijf aan niets hoeft te denken. Handig!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven