Disclaimer voor Moodmaker Events

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 16/08/2022.

Moodmaker Events, gevestigd te Dries 108, 9521 Sint-Lievens-Houtem, België, is niet verantwoordelijk voor acties van gebruikers op basis van de informatie op deze website, zoals toegelicht in deze disclaimer.

Contactinformatie:
Dries 108,
9521 Sint-Lievens-Houtem
[email protected]
+32 (0)53 42 68 11

Algemeen

Alle informatie op deze website – https://www.moodmaker.be/ – is ter goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld ter informatie. Moodmaker Events biedt geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als een actie op eigen risico. Prijzen en producten op de website van Moodmaker Events kunnen verschillen van de werkelijkheid. Moodmaker Events kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten op de website, informatie, toepassingen van interactieve aard, foto’s, … horen toe aan Moodmaker Events en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van een deel of geheel van deze site onder welke vorm en op welke wijze dan ook naar vorm of inhoud zonder uitdrukkelijke schriftelijke toelating van Moodmaker Events, zal worden vervolgd burgerlijk en strafrechterlijk.

Links naar externe websites

U kunt via onze website andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel Moodmaker Events ernaar streeft haar website uitsluitend van kwalitatieve links te voorzien, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar (s) en / of inhoud van deze websites kunnen onaangekondigd veranderen voordat Moodmaker Events de mogelijkheid heeft om de relevante (slechte) link te verwijderen.
Houd er rekening mee dat zodra u de website van Moodmaker Events verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en -voorwaarden hebben. Moodmaker Events heeft hier geen controle over. Het wordt aanbevolen om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst sluit of informatie beschikbaar stelt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, geeft u aan deze disclaimer te hebben gelezen en aanvaard.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven