Liever snel & face-to-face?

Plan een videogesprek met Moodmaker

Wil je liever op een snelle manier of face-to-face te weten komen hoe we jouw team event kunnen boosten? Plan hier jouw videogesprek in.

Ons team

Ons ervaren team van Moodmakers tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau

Moodmakers zijn durvers, denkers, doeners, strategen, creatieve geesten en entertainers. Als team delen we allemaal een passie voor innovatie, creativiteit en plezier. En omdat we zo verschillend zijn, vullen we elkaar prachtig aan!

Reinout

Designer of Engagement

Reinout is een pure krachtbank aan positieve vibes met een onuitputtelijk energieniveau. Hij staat stevig met zijn voeten op de grond, maar is niet bang om zijn nek uit te steken. Ongeacht de doelgroep, zet Reinout op "play" en laat de magie gebeuren.

Yves

Creator of Energy

Met tientallen jaren ervaring in het werken in deze boeiende sector van teambuilding en team development, brengt Yves tomeloze energie en creativiteit in het Moodmaker portfolio. Hij is altijd gericht op het overwinnen van uitdagingen en het brengen van meerwaarde naar de Moodmaker klanten.

Lotte

Designer of Engagement

One hell of a girl! Lotte is een harde werker en perfectionist in het plannen en begeleiden van jouw teamdag. Dit alles gecombineerd met een constante warme glimlach die iedereen welkom doet voelen. Lotte is de katalysator die jouw team nodig heeft om hun volledige potentieel te benutten.

Tom

Architect of Collaboration

Tom staat bekend om zijn bijna legendarische vermogen om mensen open te krijgen en direct in elke challenge te laten duiken. Met zijn jarenlange ervaring in team development is Tom de persoon die je aan boord wilt hebben om jouw organisatie als een goed geoliede machine te laten werken.

Sofie

Administrative Genius

Sofie vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de olie die nodig is om Moodmaker op een speelse en optimale wijze te laten draaien. Sofie buigt zich over papieren & facturen, planningen & cijfers, draaiboeken & interne handleidingen. Godzijdank leven er mensen als Sofie op deze planeet!

Mattias

Head of Engagement

Als Mattias betrokken is bij één van jouw team events, dan mag je er zeker van zijn dat niemand aan de zijlijn blijft staan. Zijn enthousiasme, passie en betrokkenheid werken aanstekelijk. Mattias heeft oog voor detail en weet elke situatie om te zetten in een positief succes.

Wat zeggen onze klanten?

Kirsten C.
Heel fijne samenwerking, in de puntjes geregeld, en een heel toffe activiteit. Iedereen was super enthousiast, dus een topevent!
Kenneth E.
The 2 activities Chain reaction and Highland games were the perfect combination during 1 day for the ICT teams of Sciensano. After a long period of virtually working together, both events helped to reconnect, relive and enjoy collaborating and challenging each other. We were very pleased with the guidance, professionalism and organization of Moodmaker.We can recommend them because their enthusiasm and humor are the perfect skills for guiding their events.
Sherry R.
Excellent team-building activity. Our Corporate Team enjoyed the challenge of building the Chain Reaction models and interconnecting in a fun and cerebral way that exemplified the bounds of how solid communication, open minds, combined goals, and fun can foster success. The Mood Maker Team was excellent from their set-up and execution to the final stages of the program. I would recommend this activity for those trying to engage their teams in new and exciting modern ways.
js_loader

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven