Teambuilding voor Leiderschapsteams, Senior Executives en High-Performing Departementen

Teambuilding voor leidinggevenden en C-Suite professionals biedt een groot aantal voordelen die op hun beurt een positief trickle-down effect hebben op de rest van de organisatie.... Lees meer

Teambuilding voor Leiderschapsteams, Senior Executives en High-Performing Departementen

Het dagelijks leven in de directiegangen kan veeleisend zijn. Er moeten veel beslissingen worden genomen, er moet aan talrijke eisen tegemoet worden gekomen en er moet grote verantwoordelijkheid worden gedragen.

Bovendien ervaren veel leiders uitdagingen bij het samenwerken. Managementteams bestaan meestal uit sterke persoonlijkheden en worden dus vaak gekenmerkt door interne conflicten en concurrentie.

Het gebrek aan evenwicht in managementteams kan doorsijpelen binnen de organisatie, wat nadelig wordt als het de werkomgeving schaadt en gevolgen heeft voor uw klanten.

Dit onderzoek van Gallup geeft aan dat een uiterst geëngageerd leiderschapsteam de betrokkenheid van werknemers met maar liefst 39% kan vergroten – wat op zijn beurt een gelukkiger en productiever team oplevert.

Don’t aspire to be the best on the team – aspire to be the best for the team!

Bij Moodmaker hebben we ons altijd gericht op het versterken van onze klanten om performante teams te bouwen. Before Mars is een ervaringsgerichte leeractiviteit die ontworpen is om specifieke bedrijfsdoelstellingen te bereiken:

  • Focus op strategische planning en taken met hoge toegevoegde waarde
  • Op één lijn komen door samen een uitdagende missie uit te voeren
  • Focus op actief luisteren en probleemoplossende vaardigheden
  • Samenwerking en communicatie verbeteren
  • Besluitvormingsvaardigheden aanscherpen
  • Silo’s doorbreken

Voeg daar veel plezier en energie aan toe en je hebt een winnende combinatie.

Bedrijven die kiezen voor Before Mars willen hun eigen strategisch denken en uitvoering testen en evalueren. Objectieve gegevens over hoe het spel werd gespeeld door uw groep zal inzicht geven in de balans tussen samenwerking en competitie, focus op strategie vs quick wins, bereiken van gestelde doelen en verantwoording,…

Inzicht in hoe u beslissingen nam in de simulatie, kan krachtige inzichten geven in wat uw team kan doen om hun prestaties in de echte wereld te optimaliseren.

In successful Organizations Leaders Go Hand In Hand – Do You?

Meer lezen

Wellicht vind je deze artikels ook interessant:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven