Moodmaker ♥ Teambuilding

Negen goede redenen om Moodmaker te selecteren als teambuildingspecialist.

Al meer dan 20 jaar lang biedt Moodmaker een unieke combinatie van ervaring en deskundigheid aan die je nergens anders vindt. Wij zijn gevestigd nabij Gent (België) en organiseren zowel teamevents in België, Frankrijk, Luxemburg als Nederland. Bovendien kunnen we rekenen op een uitgebreid netwerk van topprofessionals in heel Europa.

Grote en kleine klanten vertrouwen op ons om honderden evenementen per jaar te leveren. Ze weten dat ze een bruisend en onvergetelijk evenement mogen verwachten, ongeacht of het in-person of online verloopt.

1. Je wordt ontzorgd

Je hebt de eer om de teambuilding voor je collega’s te organiseren. Fantastisch! De kans is echter groot dat je dat niet elke dag doet.

Dat treft. Moodmaker namelijk wel. Teambuilding is ons metier, onze passie. Wij helpen jou doorheen het volledige proces en zorgen ervoor dat ook jij kunt genieten van een ontspannen teambuilding. En weet je wat? Nobody ever got fired for choosing Moodmaker!

Sfeerbeeld Moodmaker

2. Premium Event Quality

Moodmaker biedt eersteklas teambuildingevents aan. We trekken de aandacht door onze hoge kwaliteit en onze nieuwe teambuilding ideeën op de markt.

Kwaliteit betekent voor ons dat we inspelen op alle vereisten en verwachtingen van de klant en die zelfs overtreffen!

We handelen daarbij steeds in het belang van onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers en voelen ons verbonden als één familie.

Sfeerbeeld Moodmaker

3. Een ervaren teambuildingorganisator

Moodmaker is gestart in 2005. Time flies when you’re having fun.

Ieder jaar organiseert Moodmaker zo’n 270 teambuilding events en telkens weer geven de Moodmakers het beste van zichzelf. Elke keer maken we onze naam “Moodmaker” waar.

We werken zowel voor kmo’s als multinationals en zijn ervan overtuigd dat we ook bij jouw collega’s een glimlach op het gezicht kunnen toveren.

Sfeerbeeld Moodmaker

Weten hoe wij jouw team naar een hoger niveau kunnen tillen?

4. We spreken jouw taal

We voeren onze teambuilding events uit in het Nederlands, het Frans of het Engels. Of een combinatie van al die talen! Zo voelt iedereen zich aangesproken. We zijn gevestigd in België maar gaan geregeld naar Frankrijk, Luxemburg en Nederland voor ons teambuilding events.

“We spreken jouw taal” houdt voor ons ook duidelijke, eerlijke en open communicatie in. Geen blabla, geen buzzwords. Wel transparantie en resultaatgerichtheid.

Sfeerbeeld Moodmaker

5. Een lange adem

Door onze beproefde methodiek zijn we in staat grote projecten tot in de puntjes af te werken. Terwijl jij op elk moment de controle in handen houdt en over de nodige feedbackmogelijkheden beschikt.

Van de planning en de uitvoering tot de nabespreking. Wij rijden de koers uit. We kennen de weg en leggen die samen met jou af.

Sfeerbeeld Moodmaker

6. 100% referenties

Al onze klanten zijn referenties. En daar zijn we trots op. Neem gerust contact op met de bedrijven in ons portfolio, en vraag hen naar onze samenwerking.

Sfeerbeeld Moodmaker

7. Zakenmensen

We zijn zelf zaakvoerder. En weten dus welke budgettaire en tijdslimieten spelen in een bedrijf.
Samen onderzoeken we wat nuttig kan zijn voor jouw teambuilding event en wat overbodige luxe is.

Je krijgt van ons een realistisch en concreet voorstel dat aansluit bij jouw doelstellingen.

Sfeerbeeld Moodmaker

8. Groen van doen

We hebben al onze teambuilding events onder de loep genomen en het gebruik van consumables drastisch verminderd.

Daarom is er bij de teambuildings van Moodmaker praktisch geen afval – en wat overblijft, wordt het maximaal gerecycled.

Sfeerbeeld Moodmaker

9. Teambuilding altijd en overal

Nagenoeg al onze teambuildingconcepten kunnen heel het jaar door georganiseerd worden. Heb je een outdoor event geboekt en maak je je zorgen over het weer? Indien mogelijk bieden we een alternatief indoor programma aan!

En natuurlijk zijn onze teambuildingactiviteiten 100% mobiel. We kunnen ze overal in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg organiseren. Moodmaker is bovendien stichtend partner binnen een Europees netwerk van teambuildingspecialisten.

Sfeerbeeld Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven