Moodmaker ♥ Teambuilding

En 9 andere redenen om voor Moodmaker te kiezen voor jullie teambuilding organisatie.

Al meer dan 20 jaar biedt Moodmaker een unieke combinatie van ervaring en deskundigheid aan die u eenvoudig nergens anders zult vinden. Wij hebben ons kantoor nabij Gent, België, en organiseren onze team events in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Daarenboven hebben we een solide netwerk van top professionals in heel Europa.

Grote en kleine klanten rekenen op ons om honderden evenementen per jaar te leveren. Ze weten dat ze een bruisend, memorabel evenement kunnen verwachten, of we nu in-person of online organiseren.

1. Je wordt ontzorgd

Fantastisch! Je hebt de eer de teambuilding voor je collega’s te organiseren. De kans is groot dat dit echter niet je dagdagelijkse taak is.

Dat treft. Dit is wat Moodmaker elke dag doet. Teambuilding is onze metier, onze passie. Wij helpen jou doorheen deze organisatie en zorgen ervoor dat ook jij kan genieten van een ontspannen teambuilding. En weet je wat? Nobody ever got fired for choosing Moodmaker!

Sfeerbeeld Moodmaker

2. Premium Event Quality

Moodmaker biedt eersteklas teambuildingevents aan. We trekken aandacht door onze hoge kwaliteit en onze nieuwe teambuilding ideeën op de markt.

Kwaliteit betekent voor ons het volledig voldoen aan de verwachtingen die we wekken en beschrijven.

We handelen in het belang van onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers. We voelen ons verbonden als één familie.

Sfeerbeeld Moodmaker

3. Een ervaren teambuildingorganisator

Moodmaker is gestart in 2005. Time flies when you’re having fun.

Ieder jaar organiseert Moodmaker zo een 270 teambuilding events en evenveel keer geven de Moodmakers het beste van zichzelf. Elke keer maken we onze naam “Moodmaker” waar.

We werken zowel voor KMO’s als multinationals en we zijn overtuigd dat we ook bij jouw collega’s een glimlach op het gezicht kunnen toveren.

Sfeerbeeld Moodmaker

Weten hoe wij jouw team naar een hoger niveau kunnen tillen?

4. We spreken jouw taal

We voeren onze teambuilding events uit in het Nederlands, Frans of Engels. Of een combinatie van voorgaande. Zo voelt iedereen zich aangesproken. We zijn gevestigd in België maar gaan geregeld naar Frankrijk, Luxemburg en Nederland voor ons teambuilding events.

“We spreken jouw taal” houdt voor ons ook duidelijke, eerlijke en open communicatie in. Geen blabla, geen buzzwords. Wel transparantie en resultaatgerichtheid.

Sfeerbeeld Moodmaker

5. Een lange adem

Door onze beproefde methodiek, zijn we in staat grote projecten tot in de puntjes af te werken. Terwijl jij op elk moment volledige controle en feedbackmogelijkheid hebt.

Vanaf het begin, over de uitvoering, tot het einde. We rijden de koers uit. We kennen de weg, en leggen die samen met jou af.

Sfeerbeeld Moodmaker

6. 100% referenties

Al onze klanten zijn referenties. En daar zijn we trots op. Neem contact op met de bedrijven in ons portfolio, en vraag hen naar ons.

Sfeerbeeld Moodmaker

7. Zakenmensen

We zijn zelf zaakvoerder. En weten dus met welke budgettaire en tijdslimieten een bedrijf te kampen heeft.
Samen onderzoeken we wat nuttig kan zijn voor jouw teambuilding event en wat overbodige luxe is.

Je krijgt van ons een realistisch, concreet voorstel, passend bij jouw doelstellingen.

Sfeerbeeld Moodmaker

8. Groen van doen

We hebben al onze teambuilding events onder de loep genomen en het gebruik van consumables drastisch verminderd.

Daarom is er bij de teambuildings van Moodmaker praktisch geen afval – en als dat er is, wordt het maximaal gerecycled.

Sfeerbeeld Moodmaker

9. Teambuilding doorheen het jaar en land

Nagenoeg al onze teambuildingconcepten kunnen georganiseerd worden doorheen het gehele jaar. Heb je een outdoor event geboekt en maak je je zorgen over het weer? Indien mogelijk bieden we een alternatief indoor teambuilding programma aan.

En natuurlijk zijn onze teambuildingactiviteiten 100% mobiel. We kunnen deze organiseren doorheen België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg. Moodmaker is stichtend partner in een Europees netwerk van teambuilding agentschappen.

Sfeerbeeld Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven