- Gezonde competitie -

Highland Games

Icoon duurtijd

2 - 4 uur

Icoon deelnemers

10 - 350

Denk je bij Highland Games meteen aan kilts en begin je al te gniffelen bij het idee van je collega’s in een Schotse rok? Check! Zie je spontaan een doedelzakspeler voor je en kun je die uitbundige Schotse sfeer al proeven? Check! Staan whisky en schapen drijven eveneens op je verlanglijstje? Ook daar kan voor gezorgd worden! Bij Moodmaker mag je rekenen op het volledige pakket!

Moodmaker biedt de Schotse Games aan als een echte teambuilding: fun, actief, in groep én haalbaar voor iedereen! Precies wat je zoekt!

Waarom kiezen voor de Highland Games als teambuilding?

Bedrijven die kiezen voor de Highland Games, zijn voornamelijk op zoek naar een ludieke outdooractiviteit waarbij amusement, entertainment en kameraadschap de vooropgestelde resultaten zijn.

Tijdens deze teambuilding is er een gemoedelijke strijd tussen de clans, wat het groepsgevoel bevordert. Highland Games zijn bovendien haalbaar voor iedereen!

Wist je dat...

De Highland Games zijn onze langstlopende teambuilding. Moodmaker organiseerde zijn eerste Highland Games voor Telenet … in 2005! Sindsdien blijft deze teambuilding een absoluut schot in de roos voor de meest uiteenlopende ondernemingen.

Het succes van onze Highland Games? De ideale mix van typische Schotse activiteiten, ludieke opdrachten en op samenwerking en communicatie gebaseerde taken. Maar bovenal: onze Moodmakers, die entertainers pur sang zijn.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven