- Just for Fun, Gezonde competitie, Outdoor -

Highland Games

Icoon duurtijd

2 - 4 uur

Icoon deelnemers

10 - 350

Bij Teambuilding Highland Games denk je ongetwijfeld aan kilts. Check! Stel je voor, al jouw collega’s in een Schotse rok. Je denkt aan een doedelzakspeler en aan die typische Schotse uitbundige sfeer. Check! Je denkt misschien ook aan whisky en schapendrijven? Ook daar kan voor gezorgd worden! Bij Moodmaker ontvang je het volledige pakket!

Moodmaker biedt de Schotse Games aan als een echte teambuilding… fun, actief, in groep én haalbaar voor iedereen! Precies wat je zoekt!

Waarom kiezen voor de Highland Games als teambuilding?

Bedrijven die kiezen voor de Teambuilding Highland Games zijn voornamelijk op zoek naar een ludieke outdoor teambuilding waar amusement, entertainment en kameraadschap het vooropgestelde resultaat is.

Er heerst een gemoedelijke competitie tussen de clans, wat het groepsgevoel bevordert. Highland Games zijn haalbaar voor iedereen.

Wist je dat...

Highland Games is onze langstlopende teambuilding. Moodmaker voerde zijn eerste Highland Games uit voor Telenet… in 2005! Sindsdien blijft de Teambuilding Highland Games een absolute schot in de roos.

Het succes van onze Highland Games? De ideale mix van typische Schotse activiteiten, ludieke opdrachten en op samenwerking/communicatie beruste taken. Maar bovenal… onze Moodmakers, die entertainers pur sang zijn.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven