Heb jij een passie voor team spirit & events? Word Moodmaker!

Ben jij Enthousiast – Communicatief – Optimist – Teamplayer? Klaar om klanten een onvergetelijke dag te bezorgen? Dan is Moodmaker jouw gedroomde uitdaging!

Vacatures

Naar welke profielen zijn we momenteel op zoek?

Ons team

Leer alvast onze Moodmakers kennen

Moodmakers zijn durvers, denkers, doeners, strategen, creatieve geesten en entertainers. Als team delen we allemaal een passie voor innovatie, creativiteit en plezier. En omdat we zo verschillend zijn, vullen we elkaar prachtig aan!

Yves

Creator of Energy

Met tientallen jaren ervaring in de boeiende sector van teambuilding en team development brengt Yves tomeloze energie en creativiteit in het Moodmaker-portfolio. Hij gaat geen uitdaging uit de weg om de Moodmaker-klanten de meerwaarde te bieden die ze zoeken.

Reinout

Designer of Engagement

Reinout is één bundel positieve vibes met een onuitputtelijk energieniveau. Hij staat stevig met beide voeten op de grond, maar is niet bang om zijn nek uit te steken. Ongeacht de doelgroep hoef je bij Reinout maar op ‘Play’ te drukken om de magie voor je ogen te zien gebeuren.

Sofie

Administrative Genius

Sofie vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de olie die nodig is om Moodmaker op een speelse en soepele wijze te laten draaien. Sofie buigt zich over papieren & facturen, planningen & cijfers, draaiboeken & interne handleidingen. Godzijdank leven er mensen als Sofie op deze planeet!

Lotte

Designer of Engagement

One hell of a girl! Lotte is een harde werker die jouw teamdag tot in de puntjes plant en begeleidt. Dat alles met een stralende glimlach, zodat iedereen zich welkom voelt. Lotte is de katalysator die jouw team nodig heeft om hun volledige potentieel waar te maken.

Mattias

Head of Engagement

Als Mattias betrokken is bij een van jouw teamevents, dan kun je ervan opaan dat niemand aan de zijlijn blijft staan. Zijn enthousiasme, passie en betrokkenheid werken ongelooflijk aanstekelijk. Mattias heeft oog voor detail en weet elke situatie om te zetten in een positief resultaat.

Tom

Architect of Collaboration

Tom staat bekend om zijn bijna legendarische vermogen om mensen enthousiast te maken en meteen in elke challenge te laten duiken. Met zijn jarenlange ervaring in team development is hij dé persoon die je aan boord wilt hebben om jouw organisatie als een goed geoliede machine te laten werken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven