Heb jij een passie voor team spirit & events? Word Moodmaker!

Ben jij Enthousiast – Communicatief – Optimist – Teamplayer? Klaar om klanten een onvergetelijke dag te bezorgen? Dan is Moodmaker jouw gedroomde uitdaging!

Vacatures

Naar welke profielen zijn we momenteel op zoek?

Ons team

Leer alvast onze Moodmakers kennen

Moodmakers zijn durvers, denkers, doeners, strategen, creatieve geesten en entertainers. Als team delen we allemaal een passie voor innovatie, creativiteit en plezier. En omdat we zo verschillend zijn, vullen we elkaar prachtig aan!

Tom

Architect of Collaboration

Tom staat bekend om zijn bijna legendarische vermogen om mensen open te krijgen en direct in elke challenge te laten duiken. Met zijn jarenlange ervaring in team development is Tom de persoon die je aan boord wilt hebben om jouw organisatie als een goed geoliede machine te laten werken.

Yves

Creator of Energy

Met tientallen jaren ervaring in het werken in deze boeiende sector van teambuilding en team development, brengt Yves tomeloze energie en creativiteit in het Moodmaker portfolio. Hij is altijd gericht op het overwinnen van uitdagingen en het brengen van meerwaarde naar de Moodmaker klanten.

Reinout

Designer of Engagement

Reinout is een pure krachtbank aan positieve vibes met een onuitputtelijk energieniveau. Hij staat stevig met zijn voeten op de grond, maar is niet bang om zijn nek uit te steken. Ongeacht de doelgroep, zet Reinout op "play" en laat de magie gebeuren.

Sofie

Administrative Genius

Sofie vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de olie die nodig is om Moodmaker op een speelse en optimale wijze te laten draaien. Sofie buigt zich over papieren & facturen, planningen & cijfers, draaiboeken & interne handleidingen. Godzijdank leven er mensen als Sofie op deze planeet!

Mattias

Head of Engagement

Als Mattias betrokken is bij één van jouw team events, dan mag je er zeker van zijn dat niemand aan de zijlijn blijft staan. Zijn enthousiasme, passie en betrokkenheid werken aanstekelijk. Mattias heeft oog voor detail en weet elke situatie om te zetten in een positief succes.

Lotte

Designer of Engagement

One hell of a girl! Lotte is een harde werker en perfectionist in het plannen en begeleiden van jouw teamdag. Dit alles gecombineerd met een constante warme glimlach die iedereen welkom doet voelen. Lotte is de katalysator die jouw team nodig heeft om hun volledige potentieel te benutten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven