Over deze case

Evaluatie van strategisch denken binnen het managementteam

Dit managementteam van 30 personen zocht een tool om hun strategisch denken te evalueren. Analyseren hoe het team beslissingen nam tijdens een business simulatie, leverde bijzonder krachtige en nuttige inzichten op om de prestaties van de medewerkers in de echte wereld te optimaliseren.

Het event

Before Mars werd gekozen als teamdevelopment activiteit voor deze groep. Dit is een uitdagende businessgame die perfect weergeeft hoe een team samenwerkt, beslissingen neemt, plant voor de toekomst en zich aan deadlines houdt. Before Mars loopt over vier kwartalen van telkens vijf rondes. Bij elk kwartaal moet de output toenemen. We meten welke middelen worden ingezet en hoe dat gebeurt. Deze gegevens leveren niet alleen informatie op over de teamprestaties en de onderlinge samenwerking tussen de teams, maar ook een leiderschaps- en managementindex. De meetresultaten kunnen worden vergeleken met andere teams en groepen (wereldwijd) en creëren zo benchmarks voor uw teamsucces.

Before Mars is waarschijnlijk de meest uitdagende simulatie die we kennen en tot nu toe heeft nog geen enkel team de maximaal haalbare score behaald.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven