- Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel, Indoor -

Chain Reaction

Icoon duurtijd

0.5 - 3 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Bij de Teambuilding Chain Reaction zal jouw gehele groep samenwerken aan één gemeenschappelijk doel : het bouwen van de langste en de meest creatieve kettingreactie. Met de nadruk op het bereiken van één gemeenschappelijk doel voor de gehele groep, is de Chain Reaction fundamenteel verschillend van competitieve teambuilding activiteiten. Bij de Chain Reaction is er geen onderlinge competitie, wel samenwerking en overleg… en heel veel FUN!

We nemen heel wat materialen mee, waaronder speciale katapulten, persluchtsystemen, 12 volt materialen,… Heel uitdagend! Iedereen kan aan de slag en iedereen draagt zijn/haar steentje bij.

Waarom kiezen voor de Kettingreactie als teambuilding?

Bedrijven die voor de Chain Reaction kiezen, zijn op zoek naar een activiteit die de behoefte van moderne teams weerspiegelt om responsief en oplossingsgericht te zijn.

Het creëert een op samenwerking gerichte omgeving waarbij het stellen van prioriteiten, het beheer van middelen en het belang van teamafstemming centraal staat. Chain Reaction kan desgewenst ingevuld worden op een agile wijze en afgesloten met een debriefing over de samenwerking binnen jouw team.

Wist je dat...

Moodmaker heeft in 2016 als eerste agentschap de teambuilding Chain Reaction in de Belgische markt gezet. We hebben meteen de lat hoog gelegd en de Kettingreactie uitgebouwd met persluchtsystemen, 12 volt schakelingen en tal van op maat gemaakte toestellen. Zo zijn minder technische personen in staat om bijzondere creaties te maken en… kunnen personen met een technische achtergrond zich compleet uitleven en de Chain Reaction tot het uiterste drijven.

Wij blijven de Chain Reaction verder uitbouwen met tal van nieuwe elementen en challenges en kunnen groepen aan tot 2.000 personen.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven