- Managing Change, Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel, Message Creator -

Chain Reaction

Icoon duurtijd

0.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Voor de Teambuilding Chain Reaction werkt de volledige groep samen aan één gemeenschappelijk doel : het bouwen van de langste en de meest creatieve kettingreactie. Door die nadruk op het bereiken van één gemeenschappelijk doel voor heel de groep, verschilt de Chain Reaction fundamenteel van competitieve teambuilding activiteiten. Bij de Chain Reaction is er geen onderlinge competitie, wel samenwerking en overleg… en heel veel FUN!

Moodmaker brengt de meest uiteenlopende materialen mee, waaronder speciale katapulten, persluchtsystemen, 12-voltsystemen, … Heel uitdagend! Iedereen kan aan de slag en iedereen draagt zijn of haar steentje bij.

Waarom kiezen voor de Kettingreactie als teambuilding?

Bedrijven die voor de Chain Reaction kiezen, zijn meestal op zoek naar een activiteit die de behoefte van moderne teams weerspiegelt om responsief en oplossingsgericht te zijn.

De Chain Reaction creëert een op samenwerking gerichte omgeving waarbij het bepalen van prioriteiten, het beheer van middelen en het belang van teamafstemming centraal staan. Deze teambuilding kan bovendien agile ingevuld worden en eindigen met een debriefing over de samenwerking binnen je teams.

Wist je dat...

Moodmaker heeft in 2016 als eerste Belgische bureau de teambuilding Chain Reaction in de markt gezet. We hebben de lat daarbij meteen hoog gelegd en de Kettingreactie uitgebouwd met persluchtsystemen, 12-voltsystemen en tal van op maat gemaakte toestellen. Op die manier kan ook wie niet technisch onderlegd is, bijzondere creaties maken en … kunnen technische profielen zich compleet uitleven en de Chain Reaction tot het uiterste drijven.

Wij blijven de Chain Reaction uitbouwen met tal van nieuwe elementen en challenges en kunnen groepen aan tot 2000 personen.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven