- Just for Fun, Outdoor, Indoor -

Lipdub

Icoon duurtijd

1 - 2.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

Samen met heel het bedrijf een videoclip maken is een knotsgekke gebeurtenis! Nadat jullie zelf een nummer hebben gekozen dat het beste bij jullie team of bedrijf past, gaan we aan de slag. Jullie worden bijgestaan door professionele cameramensen en regisseurs. Maar het uitwerken van de scenografie, het zoeken naar de juiste accessoires en het uitwerken van de choreografie gaan de teams zelf uitvoeren. Wij zorgen dan weer dat alles professioneel ingeblikt wordt.

Iedereen krijgt zijn plek in deze videoclip. Meer nog, een lipdub maken vergt communicatie, creativiteit en een goede portie teamspirit. De ideale mix voor een geslaagde teambuilding.

Op het einde van de dag gaan de monteurs aan de slag en na het diner presenteren we je eigen Lip Dub op het (grote) scherm !

Waarom kiezen voor de Lipdub als teambuilding?

Bedrijven die voor dit programma kiezen, zijn op zoek naar een dynamische teambuilding waarbij fun primeert en die iedereen activeert.

De lipdub levert een fijn aandenken (de videoclip) die nog vele jaren later bekeken zal worden. Lipdubs worden vaak gekozen voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld kerst, de ingebruikname van een nieuw kantoor,… De omgeving, het bedrijfslogo worden zo mooi mee in beeld gebracht, net als alle lachende gezichten van de collega’s.

Wist je dat...

Moodmaker heeft al zeer veel lipdubs georganiseerd met zeer uiteenlopende songkeuzes. Altijd spannend afwachten wat de klant in gedachten heeft.

De meest populaire artiesten zijn Queen, Justin Timberlake en Pharrell Williams.

De meest eigenaardige verzoeken waren onder andere Mariah Carey met All I Want for Christmas… in volle zomer of iedereen in complete jaren 80 outfit mét accessoires en make up.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven