Lipdub

Icoon duurtijd

1 - 2.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

Samen met heel het bedrijf een videoclip maken is een knotsgekke ervaring! Nadat jullie zelf een nummer hebben gekozen dat perfect bij jullie team of bedrijf past, gaan we aan de slag. Jullie krijgen hulp van ervaren cameralui en regisseurs, maar werken zelf de scenografie en choreografie uit en gaan op zoek naar de juiste accessoires. Wij zorgen vervolgens dat alles professioneel ingeblikt wordt, voor een fantastisch resultaat.

Iedereen speelt een rol in deze videoclip. Meer nog: een lipdub maken vergt heel wat communicatie, creativiteit en een goede portie teamspirit. De ideale mix voor een geslaagde teambuilding, met andere woorden.

Op het einde van de dag gaan de monteurs aan de slag en na het diner presenteren we je eigen Lip Dub op het (grote) scherm!

Waarom kiezen voor de Lipdub als teambuilding?

Bedrijven die voor dit programma kiezen, zijn op zoek naar een dynamische teambuilding waarbij fun primeert en die iedereen activeert.

Het fijne aan de lipdub is dat de teambuilding een mooi aandenken oplevert in de vorm van een videoclip die nog vele jaren later bekeken zal worden. Lipdubs worden vaak gekozen als activiteit bij speciale gelegenheden, zoals de kerstperiode, de inhuldiging van een nieuw kantoor enz. De omgeving en het bedrijfslogo worden op die manier mooi mee in beeld gebracht, net als de lachende gezichten van de collega’s.

Wist je dat...

Moodmaker heeft al talloze lipdubs georganiseerd met de meest uiteenlopende songkeuzes. Het is dan ook altijd spannend afwachten wat de klant in gedachten heeft.

De meest populaire artiesten op dat vlak zijn Queen, Justin Timberlake en Pharrell Williams.

Enkele van de meest eigenaardige verzoeken waren onder andere Mariah Carey met All I Want for Christmas … in volle zomer, of een Lipdub waarbij iedereen een complete jaren 80 outfit aan had, inclusief accessoires en make-up!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven