- Communicatie aanscherpen, Just for Fun -

Make a Film in One Day

Icoon duurtijd

3 - 7 uur

Icoon deelnemers

10 - 200

Camera? Running! Sound? OK! Stilte op de set en … actie!

Een film maken is nog altijd een magisch proces dat tot ieders verbeelding spreekt. Het vereist echter ook een flinke portie communicatie, creativiteit en teamspirit. De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding, dus!

Een scenario en storyboard uitwerken, de beste locaties zoeken, accessoires en props selecteren, acteren en regisseren, beeld en geluid opnemen: de teams doen alles zelf en worden daarbij uiteraard vakkundig bijgestaan door echte filmprofessionals.

Samen met jou zetten we een succesvolle teambuilding in elkaar waarover nog lang zal worden nagepraat. We zien jou graag op de set voor een onvergetelijk event “dagje film maken”!

Waarom kiezen voor Make a Film als teambuilding?

Tijdens Make a Film werken alle deelnemers toe naar een gemeenschappelijk doel: binnen de voorziene tijd een volledige film inblikken. Op die manier stimuleert Make a Film in One Day op innoverende manier de communicatie, creativiteit en teamspirit binnen jouw organisatie.

En natuurlijk kun je er als bedrijf voor kiezen om de waarden van de onderneming een centrale rol te geven in de filmpjes. Werken rond thema’s zoals samenwerking, afstemming, groei enz. helpt om de boodschap binnen jouw bedrijf te verankeren.

Bovendien is het ongelooflijk leuk (ja zelfs hilarisch) om je collega’s voor het eerst op het grote scherm te zien!

Wist je dat...

Onze allereerste ‘Make a Film’ dateert al van 2008. Make a Film in One Day is een van langstlopende activiteiten van Moodmaker en we hebben met dit programma al fantastische uitdagingen achter de rug.

Een Make a Film in Griekenland? Check! Voor 180 deelnemers? Double check! 20 cameraprofessionals bij elkaar brengen? Reken maar dat we dat voor elkaar krijgen!

Make a Film is ook altijd heel spannend voor ons als begeleiders. We weten wat we die dag gaan doen, maar het blijft altijd een verrassing welk scenario de groep uit de hoge hoed tovert. Zo is geen enkel event ooit hetzelfde.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven