- Communicatie aanscherpen, Indoor -

Make a Film in One Day

Icoon duurtijd

3 - 7 uur

Icoon deelnemers

10 - 200

Camera? Running! Sound? OK! Silence on the set… and action!

Een film maken is een magisch proces dat tot ieders verbeelding spreekt. Een film maken vereist echter ook communicatie, creativiteit en teamspirit. De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding.

Het uitwerken van het scenario en storyboard, het filmen en de geluidsopname, het acteren en regisseren, het zoeken naar de beste locaties, accessoires en props,… alles wordt door de teams zelf uitgevoerd en jullie worden uiteraard vakkundig bijgestaan door film professionals.

Samen met jou zetten we een succesvolle teambuilding in elkaar waar nog lang over nagepraat zal worden. We zien jou graag terug op de set voor een onvergetelijk event “dagje film maken”!

Waarom kiezen voor Make a Film als teambuilding?

De nadruk tijdens Make a Film komt in het bijzonder te liggen op het gemeenschappelijke doel: een afgewerkte film, binnen de gegeven tijd. Daarom stimuleert Make a Film in One Day op een innoverende manier communicatie, creativiteit en teamspirit binnen jouw organisatie.

Daarenboven kan je als bedrijf kiezen om de waarden van jouw bedrijf te implementeren in de filmpjes. Werken rond thema’s zoals samenwerking, afstemming, groei,… helpt om de boodschap binnen jouw bedrijf te verankeren.

En…. het is ook gewoon leuk en hilarisch om jouw collega’s op het grote scherm te zien!

Wist je dat...

Onze allereerste “Make a Film” dateert reeds van 2008. Make a Film in One Day is één van onze langst lopende activiteiten en we hebben met dit programma al zeer fijne uitdagingen aangegaan.

Een Make a Film in Griekenland? Check! Voor 180 deelnemers? Double check! 20 cameraprofessionals bij elkaar brengen? You bet dat we het voor elkaar krijgen.

Make a Film is ook altijd heel spannend voor ons als begeleiders. We weten wat we die dag gaan doen, maar het blijft altijd een verrassing welk scenario de groep uit de hoge hoed tovert. Zo is geen 1 event hetzelfde.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven