- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie -

Mars Pioneers

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

16 - 350

Het verhaal achter de teambuilding Mars Pioneers is dat een groep dappere avonturiers – jullie dus! – op pad gaan om Mars te verkennen en er een nieuwe stad te bouwen.

Alleen als alle teams samenwerken, kan er op Mars een zuurstofsysteem worden gebouwd dat het voortbestaan ​​van de mensheid garandeert. Deze teambuilding vereist dan ook flink wat teamgeest en een heldere communicatie.

Mars Pioneers is een citygame van de nieuwste generatie. Deze activiteit vindt outdoor plaats en de deelnemers tanken letterlijk zuurstof. Mars Pioneers is bovendien inzetbaar in elke stad.

Waarom kiezen voor Mars Pioneers als teambuilding?

Mars Pioneers brengt teams in beweging en focust op communicatie. En dat allemaal in de frisse buitenlucht. Doordat deze activiteit outdoor plaatsvindt, is dit een ideale keuze na een meeting of presentatie.

Mars Pioneers wordt gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar een activiteit waarin het belang van samenwerking centraal staat. Bij Mars Pioneers bestaat hierover geen twijfel: als één enkel team faalt, dan mislukt de hele missie!

Wist je dat...

Moodmaker heeft Mars Pioneers ontworpen als citygame. Hierdoor zijn er geen specifieke vereisten voor de locatie en kan de teambuilding naadloos aansluiten op de flow die de klant vooropstelt voor het event.

Mars Pioneers is fun én leerrijk. Bovendien worden de acties van de teams gemeten, zodat het perfect mogelijk is om te benchmarken met andere teams of andere bedrijven.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven