- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Outdoor -

Mars Pioneers

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

16 - 350

Het verhaal achter de teambuilding Mars Pioneers is dat een groep dappere mensen – jullie – op pad gaan om Mars te verkennen en er een nieuwe stad bouwen.

Alleen als alle teams samenwerken, kan er op Mars een zuurstofsysteem worden gebouwd dat het voortbestaan ​​van de mensheid garandeert. Deze teambuilding vereist teamgeest en heldere communicatie.

Mars Pioneers is een citygame van de nieuwste generatie. Deze activiteit vindt outdoor plaats en de deelnemers tanken letterlijk zuurstof. Mars Pioneers is inzetbaar in elke stad.

Waarom kiezen voor Mars Pioneers als teambuilding?

Mars Pioneers brengt teams in beweging en in communicatie. In de frisse lucht bovendien. Doordat deze activiteit outdoor doorgaat, is deze ideaal na een meeting of presentatie.

Mars Pioneers wordt gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar een activiteit waar het belang van samenwerking centraal staat. Bij Mars Pioneers is dit duidelijk zo : als één enkel team faalt, dan mislukt de missie.

Wist je dat...

Moodmaker heeft Mars Pioneers ontworpen als een citygame. Hierdoor is er geen extra vereiste voor de locatie en kan de teambuilding naadloos aansluiten op de door jullie vooropgestelde flow van het event.

Mars Pioneers is fun én leerrijk. De acties van teams worden gemeten waardoor een benchmark met andere teams / bedrijven mogelijk is.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven