- Just for fun, Communicatie aanscherpen, Indoor -

Virtual Reality – The Bomb

Icoon duurtijd

1 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 100

The Virtual Bomb is een teamactiviteit waarbij teamwork een absolute must is om dit spel tot een goed einde te kunnen brengen. Uiteraard kan je niet alles alleen oplossen : er is een team nodig. Je zal dus hulp moeten vragen en aanbieden.

Slechts één speler is gevangen in een virtuele kamer en kan een tikkende tijdbom zien. Hij moet de ingewikkelde bom trachten te omschrijven aan de “bomexperten” die de handleiding hebben om de verschillende raadsels en puzzels die zich in de bom bevinden te decoderen.

De tijd tikt… hou het hoofd koel want de bom moet tijdig ontmanteld worden! Deze teambuilding vraagt een heel efficiënte communicatie en een hechte samenwerking om alles tot een goed einde te brengen.

Waarom kiezen voor The Virtual Bomb als teambuilding?

The Virtual Bomb is voor bedrijven die graag in aanraking komen met nieuwe technologieën. Met de Virtual Reality brillen waan je je in een compleet nieuwe wereld die enorm tot de verbeelding spreekt.

Deze activiteit is opgebouwd rond het principe van gedeelde informatie : de persoon met de VR-bril heeft één deel van de informatie, de overige teamleden het andere deel. Om succesvol te zijn is het dus nodig om er een goede communicatie op na te houden. Uiteraard wordt de bril doorgegeven, iedereen heeft de gelegenheid om kennis te maken met VR.

Wist je dat...

The Virtual Bomb is één van de eerste VR games dat ontwikkeld is als teambuilding. Eénmaal je de werkwijze van de bril en de controllers onder de knie hebt, is het zeer verslavend om zoveel mogelijk bommen onschadelijk te maken en de lat steeds hoger te leggen!

Een teambuilding met VR is ook ideaal voor als de opbouwtijd beperkt of de ruimte in de zaal beperkt is. Deze activiteit kan snel ingeschakeld worden wat altijd goed meegenomen is.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven