- Just for fun, Communicatie aanscherpen, Indoor -

Virtual Reality – Casa de Dinero

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 100

Deze virtual reality game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door ‘El Professor’. Deze professor daagt jullie uit om geld te stelen uit de Belgische Nationale Bank.

Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen in zowel de virtuele als de échte wereld wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen als team jullie doel. De tijd tikt en het verlaten van de Nationale Bank is jullie einddoel!

En ook niet onbelangrijk, kunnen jullie de kluis leegroven en blijven jullie uit de handen van de politie?

Waarom kiezen voor Casa de Dinero als teambuilding?

Met Casa de Dinero kies je voor een luchtige indoor teambuildingactiviteit én laat je de deelnemers kennis maken met de mogelijkheden van VR (virtual reality).

Casa de Dinero is opgebouwd rond het principe van gedeelde informatie : de persoon met de VR-bril heeft één deel van de informatie, de overige teamleden het andere deel. Om succesvol te zijn is het dus nodig om er een goede communicatie op na te houden.

Wist je dat...

Een teambuilding met VR is tevens voor veel mensen ook een eerste kennismaking met deze technologie. Verbaasde blikken en kreten maken deel uit van deze teambuilding.

Een teambuilding met VR is ook ideaal voor als de opbouwtijd beperkt of de ruimte in de zaal beperkt is. Deze activiteit kan snel ingeschakeld worden wat altijd goed meegenomen is.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven