- Communicatie aanscherpen -

Virtual Reality – Casa de Dinero

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 100

Deze virtual reality game is gebaseerd op de populaire Netflix-reeks ‘La Casa de Papel’. Kruip in de huid van een echte bankrover en laat je samen met je team leiden door ‘El Professor’. Deze mysterieuze opdrachtgever daagt jullie uit om geld te stelen van de Belgische Nationale Bank.

Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen in zowel de virtuele als de echte wereld banen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie als team samen je doel. Vergis je echter niet: de tijd tikt en je moet de Nationale Bank ook nog buiten raken!

En ook niet onbelangrijk, kunnen jullie de kluis leegroven en blijven jullie uit de handen van de politie?

Waarom kiezen voor Casa de Dinero als teambuilding?

Met Casa de Dinero kies je voor een luchtige indoorteambuilding én laat je de deelnemers kennis maken met de mogelijkheden van VR (virtual reality).

Casa de Dinero is opgebouwd rond het principe van gedeelde informatie: de persoon met de VR-bril heeft één deel van de informatie, de overige teamleden het andere deel. Om succesvol te zijn is een goede communicatie dan ook van levensbelang!

Wist je dat...

Een teambuilding met virtual reality betekent voor veel mensen een eerste kennismaking met deze ongelooflijke technologie. Verbaasde blikken en verraste kreten verlenen deze teambuilding dan ook een uniek elan.

Een teambuilding met VR is ook ideaal als de beschikbare opbouwtijd vrij kort is of de ruimte in de zaal beperkt. Deze activiteit kan immers snel opgestart worden, wat in bepaalde situaties een interessante troef is.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven