- Just for fun, Gezonde competitie, Outdoor -

Zeepkisten Grand Prix

Icoon duurtijd

2.5 - 4 uur

Icoon deelnemers

10 - 400

Een Zeepkist is méér dan louter wat planken en wielen en dus vereist het bouwen ervan groepswerk, overleg en communicatie.

Tijdens de Teambuilding Zeepkistenrace gaan jullie als team aan de slag : jullie bouwen de zeepkist, testen de veiligheid en personaliseren het koetswerk. Welk team wint de race en welk team heeft de meest unieke bolide gebouwd?

De teambuilding Zeepkisten Grand Prix is een event met een hoge WOW-factor waar werkelijk iedereen zich goed bij voelt. Ben je planmatig, creatief, sportief of juist competitief ingesteld? Iedereen vindt zijn/haar gading.

Waarom kiezen voor de Zeepkisten GP als teambuilding?

Bedrijven die kiezen voor de Zeepkisten Grand Prix zijn voornamelijk op zoek naar een ludieke outdoor teambuilding.

De Zeepkisten Grand Prix is ook geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn in een hoog competitieve omgeving waarbij het behalen van overwinningen en het respecteren van deadlines, centraal staat.

Wist je dat...

Het design van de Zeepkisten is naar eigen Moodmaker ontwerp. Onze zeepkisten zijn voorzien van een heuse stuurinrichting en remsysteem. Bij de ontwikkeling van de teambuilding hebben we ervoor gezorgd dat we alle competenties aanspreken : het bouwen vergt logisch nadenken en teamwork, het ontwikkelen van de carrosserie omhelst het creatieve luik en de race spreekt dan weer sportieve en competitief ingestelde personen aan.

Moodmaker heeft 50 zeepkisten in eigen beheer, meteen goed voor groepen tot 400 personen!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven