- Gezonde competitie, Just for Fun -

Zeepkisten Grand Prix

Icoon duurtijd

2.5 - 3.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 400

Een Zeepkist is veel meer dan wat planken en wielen. Het bouwen ervan vereist immers een flinke dosis groepswerk, overleg en communicatie.

Tijdens de Teambuilding Zeepkistenrace moeten jullie als team dan ook de handen in elkaar slaan: jullie bouwen de zeepkist, testen de veiligheid en personaliseren het koetswerk. Welk team wint de race en welk team heeft de meest unieke bolide gebouwd?

De teambuilding Zeepkisten Grand Prix is een event met een hoge WOW-factor waar werkelijk iedereen zich goed bij voelt. Ben je planmatig, creatief, sportief of juist competitief ingesteld? Iedereen vindt zijn/haar gading.

Waarom kiezen voor de Zeepkisten GP als teambuilding?

Bedrijven die kiezen voor de Zeepkisten Grand Prix, zijn in veel gevallen op zoek naar een ludieke outdoor teambuilding waarin samenwerking en taakverdeling een cruciale rol spelen om het gewenste resultaat te behalen.

De Zeepkisten Grand Prix is ook bijzonder geschikt voor bedrijven die actief zijn in een zeer competitieve omgeving, waar het behalen van overwinningen en het respecteren van deadlines van doorslaggevend belang zijn.

Wist je dat...

Het design van de zeepkisten is een eigen Moodmaker-ontwerp. Onze zeepkisten zijn voorzien van een heuse stuurinrichting met remsysteem. Bij de ontwikkeling van de teambuilding hebben we er bovendien voor gezorgd dat we alle competenties aanspreken: het bouwen vergt logisch nadenken en teamwork, het ontwikkelen van de carrosserie omhelst het creatieve luik en de race spreekt dan weer sportieve en competitief ingestelde personen aan.

Moodmaker heeft 50 zeepkisten in eigen beheer, meteen goed voor groepen tot 400 personen!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven