We can hardly wait to get up in the morning

Game changing teambuilding 10 – 2.000 personen Op locatie, hybride, online

Wij brengen individuen, teams en zelfs hele bedrijven in beweging.

Over Moodmaker

Een unieke & belevingsgerichte aanpak voor jouw team

Moodmaker is gespecialiseerd in het boeiende domein van teambuilding en game-based training.

Sinds 2008 organiseren we jaarlijks meer dan 270 evenementen en team development programma’s voor multinationals, KMO’s, overheden en NGO’s.

Onze activiteiten weerspiegelen onze overtuiging dat menselijke connectie, zinvolle ontspanning en leermomenten het meest effectief gebeuren in een gamified context. Zo ondersteunen we jouw team in het realiseren van positieve groei.

Waar Moodmaker goed in is

We brengen mensen samen

Het delen van unieke momenten met mensen om je heen. Van energie en emoties. Dat noemen wij een Moodmaker Moment.

We dagen jullie uit om grenzen te verleggen, we moedigen jullie aan om out of the box te denken en we stimuleren jullie om creatief samen te werken. Steeds met de nodige fun-factor!

PLAY is het sleutelwoord & GAMES is waar wij specialisten in zijn.

Ons team

Ons ervaren team van Moodmakers tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau

Moodmakers zijn durvers, denkers, doeners, strategen, creatieve geesten en entertainers. Als team delen we allemaal een passie voor innovatie, creativiteit en plezier. En omdat we zo verschillend zijn, vullen we elkaar prachtig aan!

Tom

Architect of Collaboration

Tom staat bekend om zijn bijna legendarische vermogen om mensen open te krijgen en direct in elke challenge te laten duiken. Met zijn jarenlange ervaring in team development is Tom de persoon die je aan boord wilt hebben om jouw organisatie als een goed geoliede machine te laten werken.

Reinout

Designer of Engagement

Reinout is een pure krachtbank aan positieve vibes met een onuitputtelijk energieniveau. Hij staat stevig met zijn voeten op de grond, maar is niet bang om zijn nek uit te steken. Ongeacht de doelgroep, zet Reinout op "play" en laat de magie gebeuren.

Yves

Creator of Energy

Met tientallen jaren ervaring in het werken in deze boeiende sector van teambuilding en team development, brengt Yves tomeloze energie en creativiteit in het Moodmaker portfolio. Hij is altijd gericht op het overwinnen van uitdagingen en het brengen van meerwaarde naar de Moodmaker klanten.

Lotte

Designer of Engagement

One hell of a girl! Lotte is een harde werker en perfectionist in het plannen en begeleiden van jouw teamdag. Dit alles gecombineerd met een constante warme glimlach die iedereen welkom doet voelen. Lotte is de katalysator die jouw team nodig heeft om hun volledige potentieel te benutten.

Sofie

Administrative Genius

Sofie vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de olie die nodig is om Moodmaker op een speelse en optimale wijze te laten draaien. Sofie buigt zich over papieren & facturen, planningen & cijfers, draaiboeken & interne handleidingen. Godzijdank leven er mensen als Sofie op deze planeet!

Mattias

Head of Engagement

Als Mattias betrokken is bij één van jouw team events, dan mag je er zeker van zijn dat niemand aan de zijlijn blijft staan. Zijn enthousiasme, passie en betrokkenheid werken aanstekelijk. Mattias heeft oog voor detail en weet elke situatie om te zetten in een positief succes.

Europees netwerk van teambuilding specialisten

Moodmaker is stichtend lid van de Europese Teambuilding Hub. Deze groeiende groep van Europese agentschappen komt geregeld bij elkaar voor het uitwisselen van kennis en best practices.

De leden van dit Network zijn toonaangevende agentschappen die de wens hebben om samen te creëren en te innoveren. We concentreren onze energie om onze klanten teambuilding activiteiten en team development programma’s aan te bieden die steeds kwalitatiever, competitiever en origineler zijn.

Sterke events, voor supertoffe klanten

Bij Moodmaker ontwikkelen we een groot deel van onze activiteiten zelf in onze eigen ontwerpstudio en werkplaats. We verbeteren voortdurend onze bestaande ideeën en testen nieuwe uit.

Waarom? We hebben een brandend verlangen om unieke teambuilding activiteiten te creëren die een glimlach op de gezichten van jouw collega’s toveren – zodat jij het applaus in ontvangst mag nemen.

Je hoeft ons niet te geloven, onze cases spreken voor zich

Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun teamevent zonder zorgen kunnen organiseren, en toveren daarbij nog eens een glimlach op het gezicht van hun collega’s! Beloofd!

Wat zeggen onze klanten?

Kirsten C.
Heel fijne samenwerking, in de puntjes geregeld, en een heel toffe activiteit. Iedereen was super enthousiast, dus een topevent!
Kenneth E.
The 2 activities Chain reaction and Highland games were the perfect combination during 1 day for the ICT teams of Sciensano. After a long period of virtually working together, both events helped to reconnect, relive and enjoy collaborating and challenging each other. We were very pleased with the guidance, professionalism and organization of Moodmaker.We can recommend them because their enthusiasm and humor are the perfect skills for guiding their events.
Sherry R.
Excellent team-building activity. Our Corporate Team enjoyed the challenge of building the Chain Reaction models and interconnecting in a fun and cerebral way that exemplified the bounds of how solid communication, open minds, combined goals, and fun can foster success. The Mood Maker Team was excellent from their set-up and execution to the final stages of the program. I would recommend this activity for those trying to engage their teams in new and exciting modern ways.
js_loader

Weten hoe wij jouw team naar een hoger niveau kunnen tillen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven