We can hardly wait to get up in the morning

Game changing teambuilding 10 – 2.000 personen Op locatie, hybride, online

Wij brengen individuen, teams en zelfs hele bedrijven in beweging.

Over Moodmaker

Een unieke & belevingsgerichte aanpak voor jouw team

Moodmaker is gespecialiseerd in het boeiende domein van teambuilding en game-based training.

Sinds 2008 organiseren we jaarlijks meer dan 270 evenementen en team development programma’s voor multinationals, kmo’s, overheden en ngo’s.

Onze activiteiten weerspiegelen onze overtuiging dat menselijke connectie, zinvolle ontspanning en leermomenten het meest doeltreffend zijn in een gamified context. Zo ondersteunen we jouw team in het realiseren van positieve groei.

Waar Moodmaker goed in is

We brengen mensen samen

Unieke momenten delen met de mensen om je heen. Momenten vol energie en emoties. Dat noemen wij een Moodmaker Moment.

We dagen jullie uit om grenzen te verleggen, we moedigen jullie aan om out of the box te denken en we stimuleren jullie om creatief samen te werken. Telkens met een hoge fun-factor!

PLAY is het sleutelwoord & GAMES zijn onze specialiteit.

Ons team

Ons ervaren team van Moodmakers tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau

Moodmakers zijn durvers, denkers, doeners, strategen, creatieve geesten en entertainers. Als team delen we allemaal een passie voor innovatie, creativiteit en plezier. En omdat we zo verschillend zijn, vullen we elkaar prachtig aan!

Lotte

Designer of Engagement

One hell of a girl! Lotte is een harde werker die jouw teamdag tot in de puntjes plant en begeleidt. Dat alles met een stralende glimlach, zodat iedereen zich welkom voelt. Lotte is de katalysator die jouw team nodig heeft om hun volledige potentieel waar te maken.

Mattias

Head of Engagement

Als Mattias betrokken is bij een van jouw teamevents, dan kun je ervan opaan dat niemand aan de zijlijn blijft staan. Zijn enthousiasme, passie en betrokkenheid werken ongelooflijk aanstekelijk. Mattias heeft oog voor detail en weet elke situatie om te zetten in een positief resultaat.

Yves

Creator of Energy

Met tientallen jaren ervaring in de boeiende sector van teambuilding en team development brengt Yves tomeloze energie en creativiteit in het Moodmaker-portfolio. Hij gaat geen uitdaging uit de weg om de Moodmaker-klanten de meerwaarde te bieden die ze zoeken.

Reinout

Designer of Engagement

Reinout is één bundel positieve vibes met een onuitputtelijk energieniveau. Hij staat stevig met beide voeten op de grond, maar is niet bang om zijn nek uit te steken. Ongeacht de doelgroep hoef je bij Reinout maar op ‘Play’ te drukken om de magie voor je ogen te zien gebeuren.

Tom

Architect of Collaboration

Tom staat bekend om zijn bijna legendarische vermogen om mensen enthousiast te maken en meteen in elke challenge te laten duiken. Met zijn jarenlange ervaring in team development is hij dé persoon die je aan boord wilt hebben om jouw organisatie als een goed geoliede machine te laten werken.

Sofie

Administrative Genius

Sofie vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de olie die nodig is om Moodmaker op een speelse en soepele wijze te laten draaien. Sofie buigt zich over papieren & facturen, planningen & cijfers, draaiboeken & interne handleidingen. Godzijdank leven er mensen als Sofie op deze planeet!

Europees netwerk van teambuilding specialisten

Moodmaker is stichtend lid van de Europese Teambuilding Hub. Deze groeiende groep van Europese agentschappen komt geregeld bij elkaar om kennis en best practices uit te wisselen.

De leden van dit netwerk zijn toonaangevende agentschappen die de wens hebben om samen te creëren en te innoveren. We bundelen onze energie om onze klanten teambuilding activiteiten en teamdevelopment programma’s aan te bieden die steeds hoogstaander, competitiever en origineler zijn.

Sterke events, voor supertoffe klanten

Bij Moodmaker ontwikkelen we een groot deel van onze activiteiten zelf in onze eigen ontwerpstudio en werkplaats. We verbeteren voortdurend onze bestaande ideeën en testen nieuwe concepten uit.

Waarom? Omdat we erop gebrand zijn unieke teambuildingactiviteiten te creëren die een glimlach op de gezichten van jouw collega’s toveren – zodat jij het applaus in ontvangst mag nemen!

Wat zeggen onze klanten?

Kirsten C.
Heel fijne samenwerking, in de puntjes geregeld, en een heel toffe activiteit. Iedereen was super enthousiast, dus een topevent!
Kenneth E.
The 2 activities Chain reaction and Highland games were the perfect combination during 1 day for the ICT teams of Sciensano. After a long period of virtually working together, both events helped to reconnect, relive and enjoy collaborating and challenging each other. We were very pleased with the guidance, professionalism and organization of Moodmaker.We can recommend them because their enthusiasm and humor are the perfect skills for guiding their events.
Sherry R.
Excellent team-building activity. Our Corporate Team enjoyed the challenge of building the Chain Reaction models and interconnecting in a fun and cerebral way that exemplified the bounds of how solid communication, open minds, combined goals, and fun can foster success. The Mood Maker Team was excellent from their set-up and execution to the final stages of the program. I would recommend this activity for those trying to engage their teams in new and exciting modern ways.
js_loader

Weten hoe wij jouw team naar een hoger niveau kunnen tillen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven