Before Mars

Icoon duurtijd

2 - 4 uur

Icoon deelnemers

12 - 200

Before Mars is een businesssimulatie om het strategisch denken van je team te meten en te vergelijken met andere departementen binnen je bedrijf of zelfs met andere bedrijven (wereldwijd).

Samen ga je de uitdaging aan om een immense taak – 10.000 mensen naar Mars sturen – tot een goed einde te brengen. Dat vergt analytische vaardigheden, besluitvorming, risicomanagement en relatiebeheer. Of en hoe jullie slagen in je opdracht hangt echter op de eerste plaats af van jullie bereidheid om samen te werken.

Waarom kiezen voor Before Mars als team development?

Before Mars is ontwikkeld voor high performing teams die zichzelf voortdurend willen verbeteren, silo’s willen doorbreken en hun VUCA-capaciteiten willen meten, evalueren en vergelijken met andere departementen en bedrijven.

Begrijpen hoe je als team beslissingen hebt genomen in deze businesssimulatie kan bijzonder nuttige inzichten opleveren over wat je team kan doen om hun prestaties in de echte wereld te optimaliseren.

Wist je dat...

Moodmaker is gecertificeerd in en beschikt over de exclusieve licentie van Before Mars. Wij maken deel uit van het internationale ontwikkelingsteam van deze businesssimulatie, dat nieuwe features toevoegt op basis van de feedback van de klanten.

Het doel van deze teambuilding bestaat erin 10.000 mensen naar Mars te brengen. Een bijzonder uitdagende opdracht, maar zeker haalbaar voor teams die goed samenwerken. Voorlopig is echter nog geen enkel team erin geslaagd om de maximumscore te behalen …

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker