Before Mars

Icoon duurtijd

2 - 4 uur

Icoon deelnemers

12 - 200

Before Mars is een business simulatie die je toelaat het strategisch denken van je team te meten en te vergelijken met andere departementen binnen jouw bedrijf of zelfs met andere bedrijven (wereldwijd).

Samen sta je voor de uitdaging om een veeleisende taak – stuur 10.000 mensen naar Mars – tot een goed einde te brengen. Dit vergt analytische vaardigheden, besluitvorming, risicomanagement en relatiebeheer. Maar bovenal, of en hoe jullie dit kunnen doen, hangt af van jullie bereidheid om samen te werken.

Waarom kiezen voor Before Mars als team development?

Before Mars is ontwikkeld voor high performing teams die zichzelf voortdurend willen verbeteren, silo’s willen doorbreken en hun VUCA-capaciteiten willen meten, evalueren en vergelijken met andere departementen en bedrijven.

Begrijpen hoe je als team beslissingen nam in deze business simulatie kan krachtige inzichten geven over wat je team kan doen om hun prestaties in de echte wereld te optimaliseren.

Wist je dat...

Moodmaker is gecertificeerd in, en heeft de exclusieve licentie van, Before Mars. Wij zijn lid van het internationale ontwikkelingsteam van deze business simulatie. Nieuwe features worden toegevoegd op basis van feedback van klanten.

Het doel is om 10.000 mensen naar Mars te brengen. Hoewel uitdagend, is dit haalbaar voor teams die goed samenwerken. De maximaal mogelijke score, echter, is tot op heden nog door geen enkel team behaald.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker