- Managing Change, Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Message Creator -

Detour

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

40 - 1000

Detour gaat over het vinden van opportuniteiten in een snel veranderende omgeving (change).

De vraag is : wie gaat de kansen grijpen? Worden ze door jou genomen? Worden de de kansen gegrepen door anderen?

Detour is een dynamische activiteit waar we aan de deelnemers golven van opdrachten (opportuniteiten, kansen) voorschotelen. Nog voor de eerste golf opgelost kan worden, geven we de volgende golf al vrij. Zo komen er nieuwe kansen, maar moeten er ook keuzes worden gemaakt. En natuurlijk, we hebben een paar opdrachten in petto om de deelnemers te misleiden.

Waarom kiezen voor Detour als teambuilding?

Detour daagt de deelnemers uit in een snel veranderende omgeving. Om kansen te grijpen, zullen teams moeten samenwerken, weerstaan aan afleidingen en oude routines moeten loslaten. Maar is dit zo makkelijk als gezegd?

Deze teambuilding is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel een geweldige, energieke teambuilding als een waardevol, leerrijk resultaat. Met Detour heb je beiden.

 

Wist je dat...

Moodmaker heeft Detour ontwikkeld als een “thought provoking” teambuilding. Hierdoor is Detour zowel een energieke groepsactiviteit als een metafoor voor de change in een bedrijf. Zinvol entertainment met andere woorden.

Detour werkt ideaal met grotere groepen in een conferentie-opstelling.

We hebben Detour zo ontwikkeld dat er slechts een minimale opbouwtijd nodig is, waardoor een naadloze aansluiting op de laatste spreker mogelijk is.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven